Jador, reacție neașteptată după ce Zanni l-a acuzat că ar fi agresat-o pe Oana Ciocan: ”Nu știu ce i-a venit”

Jador, reacție neașteptată după ce Zanni l-a acuzat că ar fi agresat-o pe Oana Ciocan: ”Nu știu ce i-a venit”

Jador a avut o reacție neașteptată după ce Zanni l-a acuzat pe manelist că ar fi agresat-o pe Oana Ciocan, cu care a fost împreună ceva timp. Câștigătorul de la Survivor a făcut dezvăluiri care i-au șocat pe fanii cântărețului de manele.

Jador, reacție neașteptată după ce Zanni l-a acuzat că ar fi agresat-o pe partenera lui, Oana Ciocan

În urmă cu câteva zile, Jador a mărturisit că el și Oana Ciocan au continuat să fie împreună după ce s-a aflat că s-au despărțit. Cu toate acestea, cântărețul le-a spus urmăritorilor că a văzut-o pe aceasta alături de un alt bărbat.

Zanni a postat un mesaj dur pe pagina de Instagram a interpretului de manele, spunând că lucrurile au stat altfel, de fapt, între Jador și Oana Ciocan.

Dublul câștigător de la Survivor România a susținut că Jador a agresat-o pe Oana Ciocan în timpul relației, detalii pe care le-ar fi aflat chiar de la ea.

“Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți naiba declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte.

Oana mi-este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala că știm tot”, a fost comentariul lăsat de Zannidache.

Oana Ciocan a declarat, pentru Viperele Vesele, că sunt anumite principii peste care nu poate trece în relația cu partenerul. Fosta concurentă de la Survivor a spus că vina este a ambilor parteneri.

În cadrul unui interviu, Jador a reacționat în urma declarațiilor făcute de Zanni. Cântărețul de manele susține că nu este un bătăuș și că nimic din ceea ce a spus fostul său coechipier nu este adevărat.

“Nu este adevărat. Nu știu ce i-a venit. Ce să spun? E treaba lui. E viața lui. E viața lui în viața mea! E problema lui ce declarații face. Chiar nu vreau să-i dau nicio replică”, a declarat acesta pentru Viva.

Zanni, acuzații dure la adresa lui Jador, în legătură cu Oana Ciocan

După ce a lăsat comentariul respectiv la postarea lui Jador, Zanni a făcut și alte declarații la adresa manelistului. Tânărul susține că Oana Ciocan l-a sunat după ce manelistul a dat-o afară din casă, spunând că acesta a agresat-o.

“A bătut-o pe Oana, a dat-o afară din casă. A rupt-o-n gură, a înșelat-o, a tratat-o ca p-un câine. Și ea m-a sunat să vorbim și mi-a zis că am avut dreptate. Că eu o avertizasem, că nu cred că te-ai combinat cu ăla! (…) Și m-a sunat când a dat-o ăsta afară din casă. (…)

I-a trântit niște palme. Și-a spart televizorul, la un moment dat și-a pus pe TikTok că a făcut-o din cauza meciurilor de la Euro, nu știu ce, la fotbal, gen… și mi-a zis că a bătut-o pe ea și a spart și televizorul. Și a folosit pretext că l-a spart că s-a uitat la fotbal. Și o mai șantajează pentru vizualizări. (…)

În concluzie, a agresat-o cum le-a agresat pe toate fostele lui. Toate au declarat că e un g…. Ăsta e Jador”, a declarat Zanni pentru FANATIK.

Please follow and like us:
Pin Share