Locul de muncă plătit cu 550 de lei pe zi. Angajatorul oferă cazare gratuită, prime de sărbători și bonusuri de performanță. Nu ai nevoie de studii superioare

Locul de muncă plătit cu 550 de lei pe zi. Angajatorul oferă cazare gratuită, prime de sărbători și bonusuri de performanță. Nu ai nevoie de studii superioare

Locul de muncă plătit cu 550 de lei pe zi. Angajatorul oferă cazare gratuită, iar viitorii angajați nu au nevoie de studii superioare. Iată ce alte condiții trebuie îndeplinite!

Locul de muncă plătit cu 550 de lei pe zi

De ceva vreme, piața locurilor de muncă din România este pe nisipuri mișcătoare. Românilor le este din ce în ce mai greu să găsească un loc de muncă stabil, al cărui salariu să le satisfacă nevoile.

Cei care și-au pierdut răbdarea și nu vor să mai caute joburi în România, pot arunca o privire peste ofertele din afară. Aici, angajatorii caută oameni dornici de muncă, iar în unele cazuri, nici măcar nu este nevoie de studii superioare.

De exemplu, o companie caută stivuitoriști pentru sediul său din Germania. Studiile superioare nu sunt necesare, însă, un atestat de stivuitorist este obligatoriu.

Cei interesați trebuie să știe că atestatul de stivuitorist se poate obține în urma înscrierii la un curs. Acesta durează 2 luni, iar taxa de înscriere este de 1.390 de lei. La finalizarea cursului, participanții vor susține un examen.

Participanții declarați admiși vor primi certificatul de calificare profesională în meseria de stivuitor. Acesta va fi însoțit de autorizația și de talonul ISCIR.

Ce beneficii oferă angajatorul

Nu doar atestatul de stivuitorist este obligatoriu, ci și permisul de conducere categoria B. De asemenea, constituie un avantaj limba germană la nivel conversațional și experiența în depozit.

Cei interesați de un astfel de loc de muncă trebuie să fie disponibili pentru lucrul în schimburi, să fie serioși, responsabili și implicați. Dacă respectă aceste cerințe, beneficiile vor fi pe măsură.

Angajatorul oferă un salariu cuprins între 2200 și 2600 de euro pe lună, salariu care se stabilește în funcție de experiență și performanță. Angajații care muncesc în plus sau muncesc în zilele libere vor fi plătiți.

De asemenea, angajatorul oferă bonusuri de performanță, prime de sărbători și cazare gratuită. Programul de lucru este full-time și se realizează în schimburi. Angajații vor avea contract de muncă și concedii de odihnă.

Cei care vor trece de etapa interviului, vor avea ca principale responsabilități descărcarea și manevrarea paleților, depozitarea mărfii pe rafturi și pregătirea comenzilor. Tot pe lista de responsabilități se înscrie și încărcarea camioanelor cu stivuitorul.

Please follow and like us:
Pin Share