Cătălin Cîrjan a ieșit la rampă în Farul – Dinamo! „Decarul” din Ștefan cel Mare, gol splendid după ce a lăsat mască apărarea lui Gică Hagi. Video

Cătălin Cîrjan a ieșit la rampă în Farul – Dinamo! „Decarul” din Ștefan cel Mare, gol splendid după ce a lăsat mască apărarea lui Gică Hagi. Video

Dinamo a deschis rapid scorul în meciul din deplasare cu Farul, în etapa a 12-a din SuperLiga. Cătălin Cîrjan a înscris în minutul 4 după o acțiune individuală. Fotbalistul resuscitat de Zeljko Kopic a depășit mai mulți adversari și l-a executat pe Alexandru Buzbuchi.

Cătălin Cîrjan a ieșit la rampă în Farul – Dinamo! „Decarul” din Ștefan cel Mare, gol splendid după ce a lăsat mască apărarea lui Gică Hagi

Cătălin Cîrjan strălucește în tricoul lui Dinamo. Tânărul fotbalist din Ștefan cel Mare a înscris al 4-lea gol al sezonului în derby-ul cu Farul de la Ovidiu. „Câinii” au avut nevoie de doar 4 minute pentru a debloca tabela.

Cristian Costin l-a găsit excelent cu o pasă în careu pe Cătălin Cîrjan. Mihai Bălașa a fost pe traiectorie, însă nu a reușit să blocheze balonul. Cătălin Cîrjan s-a întors cu fața la poartă și i-a depășit pe Gustavo Marins și Ionuț Vînă.

Fotbalistul adus în vară de Dinamo l-a învins pe Alexandru Buzbuchi cu un șut în plasa laterală. „Decarul” din Ștefan cel Mare a mers în fața Peluzei Cătălin Hîldan pentru a celebra reușita. VEZI VIDEO CU GOLUL AICI.

650.000 de euro este cota de piață a lui Cătălin Cîrjan, conform Transfermarkt.com.

Cătălin Cîrjan, al 4-lea gol al sezonului

În sezonul precedent, Cătălin Cîrjan a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal. Totuși, internaționalul român de tineret nu s-a integrat în Giulești, iar în vara acestui an ar fi trebuit să revină în Anglia la academia „tunarilor”.

Dinamo a intrat pe fir și a reușit să-l convingă pe promițătorul fotbalist român să semneze un contract valabil pe următorii 3 ani. Cătălin Cîrjan a impresionat încă de la primul meci oficial în tricoul lui Dinamo.

Mijlocașul central a înscris în partida cu CFR Cluj, scor 2-3 în Gruia. De-a lungul sezonului, Cătălin Cîrjan a mai marcat în meciurile cu Petrolul Ploiești (4-1) și Unirea Slobozia (1-0). Golul din meciul cu Farul este al 4-lea al sezonului pentru fotbalistul care va împlini 22 de ani pe 1 decembrie.

Cătălin Cîrjan, aproape de „dublă”

Dinamo a avut șansa de a-și dubla avantajul în minutul 44. „Câinii” au trimis o centrare în careu, iar la finalizare a apărut nimeni altul decât Cătălin Cîrjan. Fostul fotbalist al lui Arsenal a reluat cu capul spre poartă, însă Buzbuchi a reținut balonul.

Farul a venit cu replica la faza imediat următoare. Dan Sîrbu a centrat pentru Grigoryan în apropierea punctului cu var. Atacantul din Armenia a trimis mingea sub transversală, însă Adnan Golubovic a plutit fantastic și a respins mingea în corner.

Please follow and like us:
Pin Share