Locul de muncă plătit cu peste 100 de lei pe oră. Nu se cer studii superioare, iar angajatorul oferă mașină personală, dar și cazare

Locul de muncă plătit cu peste 100 de lei pe oră. Nu se cer studii superioare, iar angajatorul oferă mașină personală, dar și cazare

Desigur, este nevoie de o relocare, pentru cine dorește să muncească în această țară. Așadar, conform Jooble.org, compania care intermediază angajările este Level One Uitzendbureau, o companie specializată în oferirea de locuri de muncă pe termen lung dar și sezoniere, pentru muncitorii care vor să lucreze în afară câteva uni.

Locul de muncă plătit cu peste 100 de lei pe oră, în Olanda

”Level One Uitzendbureau operează în diverse sectoare, inclusiv en-gros, tehnologie, servicii pentru afaceri, industrie, agricultură și horticultură. Sediul nostru central este în Emmeloord și oferim locuri de muncă în regiunea Flevoland și Friesland”, se arată în anunțul companiei.

Momentan, jobul oferit este pentru o companie ”specializată în economia circulară”. ”Aceasta operează o centrală termică și electrică bazată pe biomasă și este implicată în reciclarea deșeurilor în produse noi. O parte semnificativă a misiunii lor este de a produce energie și produse durabile și prietenoase cu mediul”, se mai arată în anunț.

Așadar, locul de muncă oferit este denumit generic ”responsabil pentru mișcarea materialelor legate de procesele de producție, inclusiv gestionarea deșeurilor”. Pe lista cerințelor de îndeplinit în acest post se numără operarea anumitor procese de producție dar și mutarea produselor finite de la producție în zona de uscare.

Alte cerințe ar fi reînnoirea materiilor prime în producție, în cazul în care stocul de pe podea este gol, asigurarea că, containerele de deșeuri sunt schimbate și goale atunci când este necesar, asigurarea respectării standardelor de sănătate, mediu, siguranță și calitate, inspectarea echipamentului și comunicarea necesității de reparații sau înlocuire către liderul de schimb.

Ce oferă angajatorul din Olanda care are pretenții mari de la aplicanți?

Angajatul pe acest post mai trebuie să fie responsabil de executarea activităților de curățenie în timpul schimbului și utilizarea stivuitorului. Trebuie menționat că salariul începe de la 20,78 de euro pe oră, aproximativ 100 de lei, iar munca se desfășoară atât în exterior, cât și în interior.

Se va lucra în 5 schimburi, 2 zile în schimbul de dimineață, 2 zile în schimbul de după-amiază, 2 nopți; apoi 4 zile libere, cu mai multe sunete de fundal la locul de muncă. Programul pentru schimburi este 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00, 22:00 – 06:00. Drept bonus, prânzul va fi asigurat de companie.

Cu siguranță cei interesați să-și încerce norocul în Olanda vor dori să afle ce se cere din partea lor? Conform anunțului, candidatul ideal trebuie să aibă experiență similară, certificat în conducerea stivuitorului (cu mențiunea că este posibil să fie urmat un astfel de curs prin intermediul agenției din Olanda), permis de conducere, cunoștințe de limba engleză, disponibilitatea de a lucra în schimburi și ”motivație pentru învățare”.

Ce se oferă, în schimb? Salariu de 20,78 euro pe oră, posibilitatea de prelungire a contractului pe perioadă nedeterminată după un an, condiții foarte bune de muncă, 6 zile de lucru pe săptămână, mașină oferită de către companie (poate fi folosită în scop privat contra cost), cazare dacă e nevoie (posibilitate de a locui singur contra cost), contract de muncă olandez și asigurare de sănătate olandeză. PENTRU APLICA LA ACEST JOB, CLICK AICI

Please follow and like us:
Pin Share