Mihai Stoica sare în apărarea lui Darius Olaru, după eliminarea cu PAOK: „Totul e perfect! Va juca împotriva lui Dinamo și Rapid”

Mihai Stoica sare în apărarea lui Darius Olaru, după eliminarea cu PAOK: „Totul e perfect! Va juca împotriva lui Dinamo și Rapid”

Managerul general al campioanei României este de părere că jocul ar fi arătat altfel dacă Darius Olaru ar fi rămas pe teren. În plus, este bucuros pentru că acesta va putea juca împotriva lui Dinamo și Rapid.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Darius Olaru, după eliminarea cu PAOK

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Darius Olaru după eliminarea căpitanului FCSB-ului în meciul cu PAOK: „Îl condamn că e mai rar să vezi un gol marcat de un jucător, iar meritul să-i aparțină altui jucător. E regulamentară eliminarea lui, dar în spiritul jocului nu trebuia să îl elimină.

Olaru va juca împotriva lui Dinamo și nu va juca cu Rangers, dar va juca după cu Rapid. E totul perfect! Dacă el rămânea în teren, era alt meci, ieșeam la joc, și poate era altul meciul. Va fi odihnit cu Buzău și va juca împotriva lui Dinamo și Rapid.

Olaru e cel care făcea anul trecut cele mai multe sprinturi, el e cel care ne-a calificat în grupele Europa League, Olaru a dat două goluri de generic cu slabii ăia de la RFS”.

„Îți dai seama ce slabi sunt ăia că au făcut 2-2 cu Galatasaray. Îți dai seama câte unghii în gât au fost după aceste meciuri. Doar la Mihăiță Neșu am mai văzut…mă refer la lipsa spiritul de conservare.

Este numărul unu jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Ce face Olaru nu a mai făcut nimeni. Ce făcea Bănel cu Oli, Olaru face mai mult”, a mai spus Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

„N-am spus că Bîrligea e mai bun decât Munteanu!”

„N-am spus că Bîrligea e mai bun decât Louis Munteanu, am spus doar că l-aș alege cu ochii închiși pe Bîrligea. Eu vreau un Bîrligea, un Olaru, asta este.

Cred că e o impostură ce fac acești mental coach. Aș avea încredere dacă Roy Keane ar fi mental coach, nu în unii care se încalță cu fesul. Ce să le spui la pauză? Pe vremuri se fuma o țigară la pauză, să fim serioși”, a continuat Mihai Stoica.

„Crezi că Olaru la meciul cu Viking Stavanger a vrut să comenteze la arbitru? Așa a fost să fie. Prefer asta decât o momâie să fie tehnică și să nu facă nimic pe-acolo”, a mai spus managerul general al FCSB-ului.

Please follow and like us:
Pin Share