Adversare de coșmar pentru Simona Halep la WTA 250 Hong Kong! Cu cine ar putea da piept fostul lider mondial

Adversare de coșmar pentru Simona Halep la WTA 250 Hong Kong! Cu cine ar putea da piept fostul lider mondial

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după accidentare la începutul lunii octombrie. Dubla campioană de Grand Slam a fost eliminată în turul 2 de la WTA 125 Hong Kong de către Anna Blinkova. Sportiva născută la Constanța va reveni în Asia pentru turneul WTA 250 Hong Kong, competiție care are loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie.

Adversare de coșmar pentru Simona Halep la WTA 250 Hong Kong! Cu cine ar putea da piept fostul lider mondial

Simona Halep a obținut o victorie spectaculoasă în primul tur la WTA 125 Hong Kong împotriva Arinei Rodionova. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 nu a putut repeta performanța și în turul secund al competiției.

„Simo” a fost învinsă categoric de Anna Blinkova și își îndreaptă acum atenția către turneul WTA 250 de la Hong Kong. Doar că misiunea se anunță a fi mult mai dificilă pentru jucătoarea din România. Turneul de tenis de la finalul lunii octombrie aliniază la start o mulțime de tenismene extrem de valoroase.

Principala favorită a competiției este Danielle Collins (9 WTA). Nimeni alta decât finalista de la Australian Open 2022. Americanca se va retrage din tenis la finalul sezonului. Printre favoritele la câștigarea trofeului de la WTA 250 Hong Kong se numără Diana Shnaider (16 WTA), Leylah Fernandez (28 WTA), Katie Boulter (34 WTA) sau Dayana Yastremska (35 WTA).

Emma Răducanu participă la WTA 250 Hong Kong

După ce a ajuns până în sferturi la WTA Seul, Emma Răducanu își va continua parcursul asiatic la Wuhan, Ningbo și Guangzhou. Ulterior, campioana de la US Open 2021 va participa la turneul de la WTA 250 Hong Kong.

Katerina Siniakova, Anastasia Potapova, Lulu Sun, Yue Yuan sau Naomi Osaka sunt alte sportive de top care vor participa la WTA 250 Hong Kong. Simona Halep, care a rezistat doar o oră și 7 minute pe teren în meciul cu Anna Blinkova (78 WTA), are nevoie să își ridice nivelul de joc pentru a face o figură frumoasă.

”Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Mulțumesc Hong Kong pentru primirea călduroasă!”, au fost cuvintele Simonei Halep după eliminarea de la WTA 125 Hong Kong. Anna Blinkova a eliminat-o în sferturi la Hong Kong pe principala favorită, Emma Navarro, scor 6-4, 6-3.

WTA 250 Hong Kong, premii totale de 250.000 de dolari

WTA 250 Hong Kong va ajunge în acest an la cea de-a 7 ediție. În 2018, WTA Hong Kong a fost numit cel mai bun turneu 250 al anului. Campioana en-titre la WTA 250 Hong Kong este Leylah Fernandez.

Turneul din sezonul asiatic pune la bătaie 250 de puncte WTA și premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Meciurile de tenis se vor desfășura pe suprafață dură. Caroline Wozniacki, Anastasia Pavlyuchenkova sau Dayana Yastremska au câștigat turneul în trecut.

Please follow and like us:
Pin Share