Viorel Moldovan a dezvăluit când vor debuta starurile N’Jie și Boupendza la Rapid: „Așteptăm să-i vedem la treabă”

Viorel Moldovan a dezvăluit când vor debuta starurile N’Jie și Boupendza la Rapid: „Așteptăm să-i vedem la treabă”

Președintele Rapidului, Viorel Moldovan, le-a dat o veste importantă fanilor giuleșteni. Oficialul clubului de sub Podul Grant a dezvăluit când vor debuta N’Jie și Boupendza. Momentan, suporterii i-au văzut doar în tribune la meciurile echipei lui Marius Șumudică.

Viorel Moldovan a anunțat când vor debuta N’Jie și Boupendza: „Sunt în program normal cu echipa”

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, a dezvăluit când vor debuta pentru Aaron Boupendza (28 de ani) și Clinton N’ Jie (31 de ani), veniți în Giulești în ultima perioadă de transferuri.

„Am făcut tot ce era necesar de mult. Am aplicat din acest punct de vedere documentația și așteptăm să obținem cât mai repede permisul lor de muncă pentru a îi putea debuta. Sperăm ca după pauza cu echipa națională să putem face acest lucru.

Ei se antrenează, sunt în program normal cu echipa, lucrurile decurg corect și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem la treabă și să crească nivelul din punct de vedere fotbalistic al echipei”, a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate la SUFLET DE RAPIDIST, show care e live pe FANATIK.RO, joia, de la ora 13:30.

Rapid ar putea avea probleme din cauza lui Boupendza. Atacantul în vârstă de 28 de ani e acuzat de Zamalek că a semnat cu egiptenii înainte să ajungă în Giulești. Clubul de sub Podul Grant a fost înștiințat oficial de FIFA că va avea un litigiu din acest motiv, dosarul fiind deja înregistrat la Zurich, pentru a se deschide procedura de judecată.

„Suntem în proces cu ei și așteptăm să vedem ce decizie va lua FIFA. El poate beneficia de o derogare sau de o înregimentare provizorie și să joace până se vor rezolva lucrurile”, a adăugat președintele Rapidului.

„Nu vreau să-i fac Pele”

Marius Șumudică a vorbit și el despre momentul în care fanii alb-vișiniilor îi vor vedea la lucru pe Clinton N’Jie și Aaron Boupendza. „Dosarele sunt depuse și așteptăm în continuare să primească dreptul de muncă. Eu cred că după meciul cu Botoșani îi vom avea. Deci în acea pauză, înaintea duelului cu Farul îi vom avea. Ambii cu drept de joc. 

La antrenamente sunt foarte ok. Sunt doi jucători cu calitate foarte bună și care vor aduce plus valoare. Nu vreau să-i fac Pele și când vor intra să nu fie chiar așa. Una este antrenamentul, una este jocul amical și alta este jocul oficial. Este clar că au calitate foarte mare. Nu mai zic pe unde au jucat.

I-am adus, împreună cu cei care se ocupă de transferuri la Rapid, pentru că îi cunoșteam foarte bine și știam ce au făcut. Ceilalți jucători mă întreabă când o să vină drepturile de muncă pentru cei doi”, a declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA.

Viorel Moldovan A EXPLICAT CAUZELE CONTRELOR cu Marius Sumudica | FC Botosani – Rapid

Please follow and like us:
Pin Share