Daniel Bîrligea, certat pentru modul cum s-a bucurat după reușita din PAOK – FCSB 0-1: ”Ai muncit 2% la golul ăsta!”

Daniel Bîrligea, certat pentru modul cum s-a bucurat după reușita din PAOK – FCSB 0-1: ”Ai muncit 2% la golul ăsta!”

Atacantul adus de Gigi Becali în această vară de la CFR Cluj se află la al doilea gol înscris în cupele europene. La Salonic, el a îndeplinit o simplă formalitate după o cursă fantastică a căpitanului Darius Olaru.

Basarab Panduru, dezamăgit de Daniel Bîrligea la PAOK – FCSB 0-1

În ciuda faptului că a marcat și a adus victoria în partida PAOK – FCSB 0-1, din etapa a 2-a din Europa League, Daniel Bîrligea a fost certat de fostul internațional Basarab Panduru pentru că nu a mers să se bucure alături de Darius Olaru, cel care a avut o contribuție decisivă la gol.

”Cred că și Bîrligea dacă se întorcea și se ducea direct la Olaru era mai inspirat. Pentru că nu a făcut nimic la faza golului, doar a băgat-o în poartă, și tu te duci și te bucuri cu toată lumea doar la Olaru nu.

Trebuie să îl felicite că i-a dat mingea să o bage în poarta. Uite unde se duce… Oriunde te duci, trebuie să te duci la cine ți-a dat pasa că ai muncit 2% la golul ăsta! Nu se poate!”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

”Da, subscriu. Bîrligea trebuia, cum se făcea pe vremuri, să se ducă să-i șteargă ghetele!”, a spus și jurnalistul Silviu Tudor Samuilă, completat de Panduru: ”Da, să îi arăți în mod direct, tu ești, nu eu, eu am făcut 2%. Nu pot să mă duc în toate părțile, doar la Olaru nu. Așa era corect, să îi mulțumești”.

Bîrligea, sărit din schemă de Mircea Lucescu la națională

Chiar dacă l-a lăudat pentru acțiunea care a adus golul victoriei pentru FCSB, Basarab Panduru a pus tunurile pe căpitanul Darius Olaru pentru eliminarea stupidă venită într-o fază pe cre ar fi trebuit să o trateze mult mai atent.

”Eu i-aș face o mare vină când el are în fața lui 2 jucători, dar nu pasează și se încăpățânează să rămână el cu mingea. Nu vrei să dai drumul la minge?! Să învețe totuși ceva că e o victorie. Potolește-te odată ca ai ajuns la un nivel, nu mai poți să plângi pe acolo. Trebuie să schimbi puțin!”, a afirmat Panduru.

Euforic după victoria de la Salonic care o plasează pe FCSB cu șanse reale în lupta pentru o clasare între primele 8 în Europa League, Gigi Becali a anunțat triumfător că și-a scos deja banii investiți în transferul lui Daniel Bîrligea.

La nici 24 de ore după ce a fost decisiv în partida cu PAOK, atacantul campioanei României a primit o veste proastă. Selecționerul Mircea Lucescu a decis să nu-l convoace la naționala României pentru întâlnirile cu cu Cipru (12 octombrie, Larnaca) și Lituania (15 octombrie, Kaunas) din Liga Națiunilor.

Please follow and like us:
Pin Share