Premier League, etapa a 7-a. Programul complet și unde poți vedea meciurile. Crystal Palace – Liverpool începe la 14:30. Duminică se joacă Aston Villa – Man. United

Premier League, etapa a 7-a. Programul complet și unde poți vedea meciurile. Crystal Palace – Liverpool începe la 14:30. Duminică se joacă Aston Villa – Man. United

Chiar dacă suntem deja în octombrie, s-au jucat doar șase etape din campionatul Angliei, iar acest weekend este rezervat meciurilor din etapa 7 din Premier League. Din păcate pentru fani, urmează o nouă pauză internațională. Pe de altă parte, runda programează câteva partide foarte interesante, inclusiv un Aston Villa – Man. United care poate duce la demiterea lui Erik ten Hag de pe banca “diavolilor“.

Live video Crystal Palace – Liverpool, Arsenal – Southampton, Man. City – Fulham, Aston Villa – Man. United, Chelsea – Nottingham, Brighton – Tottenham, în etapa 7 din Premier League

“Cormoranii“ lui Arne Slot au urcat până pe prima treaptă a clasamentului, profitând de faptul că Manchester City a pierdut patru puncte în ultimele două meciuri jucate în campionat. Liverpool deschide runda a 7-a cu un meci la îndemână. Salah, Diaz și compania merg la Londra, pentru confruntarea cu Crystal Palace, echipa de pe locul 17. Palace are doar trei puncte și nicio victorie în acest sezon, iar managerul Glasner este în corzi.

La 17:00 sunt programate să se dispute cinci meciuri, iar Arsenal și Manchester City sunt principalele nume care atrag atenția. “Tunarii“ primesc vizita lui Southampton, echipa de pe locul 19, în timp ce pe Etihad Stadium se deplasează revelația Fulham, echipa aflată pe locul 6. Tot sâmbătă se joacă și Everton – Newcastle.

Duminică, postul lui Erik ten Hag este în joc la Birmingham, acolo unde Manchester United merge cu moralul la pământ, după 0-3 cu Tottenham, în etapa precedentă. “Diavolii“ nu au câștigat nici în Europa League, deși au avut 2-0 pe terenul lui FC Porto. Favorit să îl înlocuiască pe ten Hag ar fi Simone Inzaghi. De la aceeași oră, spectaculoasa Chelsea a lui Enzo Maresca primește vizita lui Stamford Bridge, iar de la 18:30 Tottenham joacă la Brighton.

Programul televizărilor meciurilor din etapa 7 din Premier League. Unde poți urmări cele mai tari partide ale rundei

Prima Sport și Digisport vor pune la dispoziția fanilor cele mai interesante meciuri ale etapei. Iată programul complet și care sunt partidele care vor fi televizate:

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 14:30 Crystal Palace – Liverpool (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 17:00 Arsenal – Southampton (Prima Sport 4, Digisport 3)
ora 17:00 Brentford – Wolves
ora 17:00 Leicester – Bournemouth (Prima Sport 5)
ora 17:00 Manchester City – Fulham (Prima Sport 2, Digisport 2)
ora 17:00 West Ham – Ipswich
ora 19:30 Wolves – Liverpool (Prima Sport 2, Digisport 2)

Duminică, 6 octombrie

ora 16:00 Aston Villa – Manchester United (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 16:00 Chelsea – Nottingham Forest (Prima Sport 4)
ora 18:30 Brighton – Tottenham (Prima Sport 3, Digisport 3)

Clasament Premier League, înainte de etapa 7

Liverpool a preluat șefia clasamentului, iar trupa lui Arne Slot este pe val. Cu doar două goluri primite în șase meciuri, “cormoranii“ visează frumos și speră la primul titlu, după o pauză de patru ani. City și Arsenal sunt pe urmele trupei de pe Anfield, iar Chelsea arată și ea tot mai bine. Iată cum se prezintă clasamentul, înaintea etapei 7:

 

Cote la pariuri pentru etapa 7 din Premier League

Pentru etapa a 7-a din Premier League, FANATIK.ro a ales din nou cote frumoase, pe care le poți lua în calcul pentru biletul tău la pariuri:

Crystal Palace – Liverpool – 2 solist are cota 1,53
Arsenal – Southampton – peste 3,5 goluri are cota 1,98
Manchester City – Fulham – 1 solist are cota 1,27
Aston Villa – Manchester United – 1 solist are cota 2,20
Chelsea – Nottingham Forest – ambele marchează are cota 1,70
Brighton – Tottenham – 12 are cota 1,27

Cu cine joacă echipele din Big 6 în etapa a 8-a

Urmează o nouă pauză de două săptămâni, dedicată partidelor jucate de echipele naționale. Ulterior, Premier League va reveni cu o etapă plină de meciuri tari. Iată care sunt duelurile de care vor avea parte cele mai tari formații din Anglia:

sâmbătă, 19 octombrie Tottenham – West Ham (ora 14:30)
sâmbătă, 19 octombrie Manchester United – Brentford (ora 17:00)
sâmbătă, 19 octombrie Bournemouth – Arsenal (ora 19:30)
duminică, 20 octombrie Wolves – Manchester City (ora 16:00)
duminică, 20 octombrie Liverpool – Chelsea (ora 18:30)

Vezi rezumat video și toate fazele din etapa a 7-a din Premier League

FANATIK.ro îți oferă toate detaliile de care ai nevoie pentru a trăi la intensitate maximă o nouă rundă a celui mai tare campionat din lume. Superstaruri precum Erling Haaland, Cole Palmer, Bukayo Saka sau Mohamed Salah sunt gata să ofere din nou spectacol la cele mai înalte standarde.

Poți afla în timp real tot ce se întâmpă pe stadioanele din Anglia doar rămânând alături de noi. Te ajutăm să vezi clasamentul actualizat la zi și să găsești rezumatele meciurilor, după ce acestea se termină!

Please follow and like us:
Pin Share