Suma incredibilă cu care ANAF scoate la vânzare mai multe smartphone-uri confiscate. Cât costă un Iphone 11 sau un Samsung Galaxy Note

Suma incredibilă cu care ANAF scoate la vânzare mai multe smartphone-uri confiscate. Cât costă un Iphone 11 sau un Samsung Galaxy Note

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) Ploiești a anunțat că scoate la vânzare mai multe smartphone-uri confiscate marca Iphone şi Samsung Galaxy.

Cât costă un Iphone 11 sau un Samsung Galaxy Note

Potrivit reprezentanțior ANAF, licitația va avea loc pe data de 17 octombrie 2024, ora 12:00, în Târgovişte, unde se vor vinde șase telefoane printre care un Iphone 11 și un Samsung Galaxy Note.

Astfel, va fi scos la licitație un telefon Samsung Note 8, Gold, DS N950FZD care este funcțional, însă prezintă semne de uzură. Prețul acestuia fără TVA este de 450 de lei.

ANAF vinde și un Iphone X, 64GB, 4G, Space Grey, care la rândul său este funcțional și prezintă semne particulare cu 540 de lei fără TVA.

De asemenea, va fi licitat și un IPhone XS, 64GB, Gold, în stare de funcțiune, dar care prezintă semne de deteriorare pentru care ANAF cere 600 de lei fără TVA.

Printre telefoanele confiscate pe care instituția vrea să le vândă se află și un Samsung Galaxy, J6, Gray DS SM, care prezintă semne de uzură, la un preț de 180 de lei fără TVA.

Printre cele mai scumpe smartphone-uri pe care ANAF le scoate la licitație se află și un Iphone 11, 128 GB, Black, care are un preț de 720 de lei fără TVA.

Samsung Galaxy Note 20, Ultra 5G, Bronze 256 GB este de altfel cel mai scump telefon confiscat de ANAF pentru care cere 1260 de lei fără TVA.

ANAF a transmis că cei care pretind că au vreun drept asupra acestor bunuri trebuie să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzarea lor.

De ce acte au nevoie cei care vor să participe la licitație

Mai mult, persoanele interesate să își cumpere unul dintre aceste telefoane și vor să se prezinte la licitație trebuie să depună cu cel puțin o zi înainte oferta de cumpărare și următoarele documente:

 dovada plății taxei de participare;
 împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
 pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului;
 pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport;
declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifica faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Please follow and like us:
Pin Share