Concurență pentru Ion Țiriac! Cine e fotbalistul care a dat 926.000 de euro pe o mașină de lux

Concurență pentru Ion Țiriac! Cine e fotbalistul care a dat 926.000 de euro pe o mașină de lux

Zlatan Ibrahimovic a împlinit marți 43 de ani. Fostul mare fotbalist suedez este acum consilier la AC Milan, ultimul mare club pentru care a evoluat. Ibra a jucat pentru milanezi între 2010-2012 și 2020-2023, încheindu-și cariera sub tricoul rosso-nerrilor.

Suedezul e pasionat de mașini de lux

În afara fotbalului, Ibra are și o altă mare dragoste. Este pasionat de mașini de lux. L-ar putea concura pe Ion Țiriac la acest capitol, cu mențiunea că garajul său găzduiește doar mașini moderne și nu de colecție.

De ziua lui, Ibrahimovic nu s-a putut gândi la un cadou mai bun pentru el decât o nouă mașină sport de lux. El a optat pentru un Ferrari, modelul SF90 Stradale, de culoare neagră, cu o inserție roșie, pentru care a plătit 926.000 de euro.

Modelul se mândrește cu două motoare V8 turbo de patru litri cu 786 CP, care îi permit să ajungă de la 0 la 100 km/h într-un timp uluitor de 1,9 secunde. Mașina atinge o viteză maximă de 299 km/h, fiind un bolid extrem de puternic.

Val haios de reacții la adresa fostului fotbalist

Suedezul și-a anunțat achiziția, postând o fotografie cu mașina pe social media, cu mesajul: „La mulți ani lui Zlatan”. Publicul său uriaș atât a așteptat. Un val de reacții grozave a venit la postarea sa. Unele dintre ele haioase:

Zlatan nu are nevoie de un cadou de ziua lui, cadoul de ziua lui are nevoie de Zlatan”.

„Ziua de naștere este fericită să îl aibă pe Zlatan”.

„Zlatan s-a transformat într-o mașină”.

„Nu Zlatan a cumpărat mașina, ci mașina și-a cumpărat un loc în casa lui Zlatan.”

Are garajul plin de bolizi

Mașina SF90 Stradale a lui Ibrahimovic este ultima dintr-un lung șir de Ferrari-uri deținute de acesta. Colecția sa uimitoare include un Daytona SP3 de 1,7 milioane de lire sterline, precum și un Monza în valoare de peste 1 milion de lire sterline.

Ibra mai are un Enzo, un F340 și chiar un 430 Spider de la Ferrari. Dar lui îi plac și alți producători de mașini. Mai are un Porsche Spyder, un Maserati GranTurismo MC Stradale și un Lamborghini Urus.

Ibrahimovic a avut o carieră de 24 de ani. A debutat în fotbal la Malmo și de acolo a trecut la Ajax. Au urmat transferuri la Juventus, Inter Milano, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy și a revenit la AC Milan. El a jucat de 122 de ori pentru Suedia și a marcat 62 de goluri.

Please follow and like us:
Pin Share