„Crezi că-l prinde paltonul pe Dan Petrescu?”. Mitică Dragomir, răspuns viral: „Abia așteaptă să încaseze”

„Crezi că-l prinde paltonul pe Dan Petrescu?”. Mitică Dragomir, răspuns viral: „Abia așteaptă să încaseze”

Dan Petrescu nu are un început de campionat așa cum își dorea la CFR Cluj, iar Mitică Dragomir a explicat și motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

“Crezi că-l prinde paltonul pe Dan Petrescu?”. Mitică Dragomir, răspuns viral: “Abia așteaptă să încaseze”

Mitică Dragomir susține că Dan Petrescu are mari probleme de lot și că nu are echipa cu care și-a făcut planul la începutul campionatului. Motiv pentru care CFR Cluj nu a mai câștigat de 3 meciuri. Legat de continuarea “Bursucului” în Gruia, fostul președinte LPF a oferit un răspuns care stârnește multe reacții.

“Nu vă puneți cu antrenorii valoroși. Dan Petrescu e valoros, dar nu prea mai are echipă acum. Mircea Rednic este un antrenor foarte bun, la fel și Dan Petrescu.

Avem antrenori foarte buni în prima ligă. Dar la copii și juniori e un dezastru. Trebuie făcut ceva și aici Federația trebuie să miște.

(n.r. Crezi că-l prinde paltonul pe Dan Petrescu?) Abia așteaptă să îl dea afară și să ia 700-800 de mii de euro rezilierea. Cum să nu. Acum, CFR Cluj nu prea mai are echipă”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

“La Dorinel joacă doar cei care au viteză”

În cadrul discuției, Mitică Dragomir l-a dat ca exemplu pe Dorinel Munteanu. Fostul șef LPF este încântat de ceea ce reușește să facă la Oțelul Galați fostul internațional cu cele mai multe selecții din istoria naționalei României.

“Uite, Dorinel și-a ales jucători care pot să fugă și să depășească o anumită limită și prin asta câștigă, pentru că alergătura multă nivelează valorile. Este clar.

La Dorinel joacă doar cei care au viteză, iar acum i-a învățat să și paseze. Pe Maftei îl cunosc de mic. Să vezi ce jucător face din el.

O să joace în echipa națională și el și Ignat, dar și Rareș Pop de la Rapid. E important să ai viteză”, a mai spus Nea Mitică.

Mitică Dragomir, despre Dan Petrescu la CFR Cluj

Please follow and like us:
Pin Share