Adrian Mutu, poveste emoționantă cu Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie” Reacția șocantă când a auzit de decesul „Unicului Căpitan”

Adrian Mutu, poveste emoționantă cu Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie” Reacția șocantă când a auzit de decesul „Unicului Căpitan”

Pe 5 octombrie 2000 și-a dat ultima suflare Cătălin Hîldan, simbolul celor de la Dinamo București. Adi Mutu a vorbit despre „Unicul Căpitan” la show-ul „Don Mutu” și a dezvăluit o poveste emoționantă cu regretatul fotbalist al „câinilor roșii”.

Adrian Mutu, poveste emoționantă cu Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie” Reacția șocantă când a auzit de decesul „Unicului Căpitan”

Au trecut 24 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, însă Adi Mutu și mulți alți colegi de la Dinamo București nu îl pot uita pe „Unicul Căpitan”. „Briliantul” a spus cum l-a ajutat simbolul „câinilor roșii” să se acomodeze cu viața din Capitală după transferul în Ștefan cel Mare.

Adi Mutu a mărturisit că „Unicul Căpitan” l-a luat sub aripa sa din momentul venirii în Ștefan cel Mare. „Briliantul” a spus și cum a reacționat în clipa în care a auzit de decesul lui Cătălin Hîldan.

„Am fost prieteni, colegi la Dinamo și naționala României. Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie, venea și mă lua de acasă. Un căpitan adevărat, un băiat extraordinar și un fan B.U.G Mafia. Îmi plăcea dorința lui de a câștiga și loialitatea față de Dinamo, o demonstra de fiecare dată pe teren.

Un băiat special, eu eram plecat atunci și nu mi-a venit să cred. Poți să îți imaginezi orice, dar nu că putea să facă infarct la ce inimă uriașă avea. Nu degeaba se numește PCH, Cătălin era spiritul lui Dinamo.

El era cel mai disponibil când aveam nevoie de ceva. Era căpitan de echipă, la început a fost puțin Lupescu, iar Ionuț i-a dat lui banderola”, a spus Adi Mutu.

Dezvăluirile lui Cornel Dinu: „Țălnar și șefii lui Dinamo sunt responsabili de moartea lui Hîldan”

Cornel Dinu a oferit detalii de culise teribile despre moartea lui Cătălin Hîldan. Legenda din Ștefan cel Mare a dat vina pe Cornel Țălnar pentru decesul „Unicului Căpitan”,

„Pe Florentin l-am oprit, pe Hîldan trebuiau să-l oprească, nu l-au oprit și din păcate acum este doar o legendă. Pe Florentin l-am tratat 10 ani cu profesorul Popa la spitalul Sf. Ioan, îi făcea în fiecare zi interferon, care costa cam un milion fiola și l-am salvat.

Dacă ar fi urmat indicațiile mele de a fi oprit Cătălin de la efort și să-i refacă analizele care erau puțin incerte de hepatită de tip C și să nu-l ducă să joace și la… Marți era programat de mine un amical la Câmpina, dar joi a fost un meci pe care l-au făcut electoral pentru celebra Simona Marinescu, o altă ‘putana’ cum spun italienii foarte bine, o altă escroacă care făcea parte din Consiliul de Administrație al lui Dinamo.

Din păcate, pe Hîldan l-au pus să joace și la Oltenița și săracul și-a dat duhul și acum e doar o legendă comemorată de galeria lui Dinamo. Dar este vina celor care au condus Dinamo și despre lucrul ăsta nu s-a spus nimic. După ce pe mine m-au înlăturat în luna respectivă de la Consiliul de Administrație la care nu am participat.

Cu o seară înainte mi-a spus Tică Dănilescu: ‘Vii degeaba că te-au dat deja afară’. Atunci nu am mai participat. Rememorez aceste lucruri ca să se înțeleagă că vinovați de moartea lui Hîldan sunt unii dintre conducătorii lui Dinamo, în cap cu Țălnar”, spunea Cornel Dinu.

Adrian Mutu, AMINTIRI cu Catalin Hildan, la 24 de ani de la MOARTEA LEGENDEI lui Dinamo

Please follow and like us:
Pin Share