Scandal sub privirile lui Jose Mourinho în Euroliga! Arbitrul a dat afară un fan în derby-ul Fenerbahce – Olympiacos. Video

Scandal sub privirile lui Jose Mourinho în Euroliga! Arbitrul a dat afară un fan în derby-ul Fenerbahce – Olympiacos. Video

Fenerbahce – Olympiacos din cadrul Euroligii de baschet s-a terminat 82-71. Trupa turcească a reușit să se impună în fața grecilor în runda 1 din Euroligă. Ca urmare a debutului în baschetul european din sezonul acesta, Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal, a luat parte la confruntare.

Suporterul a făcut scandal și a fost dat afară

Rivalitatea dintre turci și greci se resimte de la fotbal, până la baschet și nu numai. În timpul execuției unei lovituri libere, un jucător al celor de la Olympiacos a fost victima injuriilor fanilor lui Fenerbahce.

Un suporter cu „un bilet scump” care stătea lângă teren s-a ridicat și a început un război verbal cu Shaquielle McKissic, extrema grecilor. Inițial, arbitrul care a asistat la toată faza a dorit liniștirea baschetbalistului, însă „delincventul” din tribune a luat foc și mai rău.

Astfel, oficialul a trebuit să se lupte pe două fronturi. După ce McKissic s-a întors din nou spre fanul supărat, arbitrul a indicat ca suporterul să fie escortat afară de către organizatori. Securitatea Sălii Sporturilor din Ulker l-a însoțit pe fan spre ieșire. Totul a fost filmat și urcat pe X.

Tribünler ile McKissic arasında yaşananlar.pic.twitter.com/P5DGl347Tq https://t.co/Ph1xrqDPeq

— Euroleague Time (@euroleague_time) October 4, 2024

Spre surprinderea celor de pe teren, „mini-huliganul” a fost aplaudat de către toată sala. În schimb, Shaquielle McKissic a trebuit să îndure câte un val de huiduieli în momentul oricărei atingere a mingii. Americanul a înscris 13 puncte în meci.

Jose Mourinho a asistat la tot scandalul

Antrenorul echipei de fotbal al celor de la Fenerbahce Jose Mourinho a fost prezent la meci. „The Special One” a apărut îmbrăcat în albastru, cu o șapcă de aceeași culoare și ochelari de vedere. Mourinho a stat printre oficialii trupei de baschet.

Jose Mourinho is in the building for Fenerbahce’s EuroLeague start 🤩pic.twitter.com/JGUOmaC4cl

— BasketNews (@BasketNews_com) October 4, 2024

Întâmplările din ultimul sfert al partidei au fost benefice pentru turci. Dacă în momentul mini scandalului, scorul era de 66-65 pentru Fenerbahce, presiunea arenei și energia faimoasă pe care turcii din tribune o insuflă, i-au făcut pe gazde să câștige cu 82-71.

Așadar, prima etapă din Euroliga la baschet a luat sfârșit cu o victorie a lui Fenerbahce. Actual, turcii ocupă poziția 2 în clasamentul competiției, iar liderii sunt cei de la Monaco. Olympiacos și Milano se situează pe ultimele două poziții.

La echipa fotbal Jose Mourinho se clasaează pe poziția secundă. Cu 3 puncte în urma marilor rivali de la Galatasaray, canarii galbeni au câștigat ultima etapă din Superliga Turciei. Cea contra lui Antalyaspor. În UEFA Europa League, Fener a smuls doar un punct de pe terenul lui Twente, scor 1-1.

Please follow and like us:
Pin Share