Dinamo vrea să joace încă un derby pe Arena Națională: „Nu este o replică pentru FCSB”. Exclusiv

Dinamo vrea să joace încă un derby pe Arena Națională: „Nu este o replică pentru FCSB”. Exclusiv

Dinamo încearcă să joace cât mai multe meciuri pe Național Arena, iar FANATIK a aflat ce partida importantă intenționează „alb-roșii” să mai dispute pe cel mai mare are stadion din România.

Dinamo vrea să joace derby-ul cu CFR Cluj pe Arena Națională

FANATIK a aflat că Dinamo încearcă să joace meciul cu CFR Cluj pe Arena Națională. Partida este programată sâmbătă, 9 noiembrie. În mod normal, partida ar trebui să se joace pe stadionul „Arcul de Triumf, însă „alb-roșii” au alte planuri din cauza calității suprafeței de joc.

Un meci împotriva echipei lui Dan Petrescu ar putea atrage cu siguranță peste 15.000 de spectatori, ceea ce ar însemna că pentru Dinamo ar ieși pe plus după achitarea chiriei și a utilităților.

Andrei Nicolescu a confirmat pentru site-ul nostru: „Da, așa este, însă nu avem certitudinea că putem juca pe Arenă meciul cu CFR Cluj. Nu avem garanția că evenimentele sportive din luna respectivă pot fi găzduite de Arena Națională”.

Dinamo vinde pachete pentru derby-urile cu FCSB din campionat și Cupa României și pentru meciul cu Rapid

Dinamo le-a pregătit suporterilor o surpriză și vinde pachete de bilete pentru cele trei derby-uri din acest final de an. „Câinii” au dat deja peste 2.000 de pachete: „Nu este o replică pentru FCSB. Noi ne gândeam de mult timp la asta. Am făcut planuri și pentru acel proiect pe care vrem să îl extindem, VIP Experience. 

Am lansat acest pachet pentru că este vorba de derby-urile bucureștene și cred că toți dinamoviștii din toată țara își doresc să fie pe stadion la astfel de meciuri. 

Cu atât mai mult că au și o reducere la achiziționarea biletelor. Sperăm să fie cât mai mulți suporteri, pentru că astfel de evenimente dau culoare și valoare fotbalului. Nu ne-am gândit la rețeta financiară. 

Valoarea acestor meciuri se va reîntoarce în fotbal, ceea ce este foarte important. Noi toți trebuie să reinvestim în fotbal ca să crească”, a declarat administratorul special al lui Dinamo pentru site-ul nostru.

Când se dispută derby-urile cu FCSB de pe Arena Națională

Dinamo revine pe Arena Națională după pauza pentru meciurile echipei naționale. Derby-ul din SuperLiga împotriva campioanei României se joacă pe data de 20 octombrie.

Zece zile mai târziu, jucătorii lui Zeljko Kopic vor întâlni din nou pe teren propriu rivala FCSB, de data asta în grupele Cupei României Betano, tot pe Arena Națională.

Ultimul derby al anului pe Arenă pentru „câini” este programat împotriva Rapidului, pe data de 21 decembrie, ultimul meci înainte de pauza de iarnă.

3 derby-uri va juca sigur Dinamo pe Arena Națională 
19 noiembrie e data la care meciul cu CFR Cluj se va disputa 

Please follow and like us:
Pin Share