Mitică Dragomir, întâlnire de cinci stele cu marele Al Bano. „De trei ori mi-a cântat la ureche. E prieten cu Vizer, un titan”

Mitică Dragomir, întâlnire de cinci stele cu marele Al Bano. „De trei ori mi-a cântat la ureche. E prieten cu Vizer, un titan”

Dragomir a revenit în forță la „MaxProfețiile lui Mitică”. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre concertul pe care marele Al Bano l-a susținut la nunta lui Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir, dialog savuros cu Al Bano: „Presidente, ce faci presidente?”

Dumitru Dragomir a fost recunoscut de către artistul italian: „Băi, a fost o surpriză. A venit printre mese la mine: ‘Presidente, ce faci presidente?’. Toți sunt martori.

M-a pupat și după ce am convervat cu translator, că erau 2-3 după el, ăștia toți m-au întrebat: ‘De unde dracu te mai cunoaște și ăsta domne?’.

E însă a patra oară când Dumitru Dragomir a participat la un eveniment privat unde Al Bano a încântat atmosfera: „Băi, de două ori mi-a cântat la ureche, mă, mânca-v-aș gura voastră. Eram pe mese… Vai de mine și de mine. De două ori în România și o dată în Italia”.

Mitică Dragomir are prieteni comuni cu Al Bano: „Vizer, cu Borcea”

Dumitru Dragomir a explicat cum a fost posibil: „E prieten cu Vizer, cu Borcea. Și prietenii lui sunt și prietenii mei. Ai înțeles? Nu știu la ce zi. De două l-a adus Borcea la Doi Cocoși.

Îmi cânta la ureche și se uitau 300 de oameni la mine. E un drăguț. Borcea e omul dracului, ce să mai. Nu mai vorbesc de Vizer, de ăștia, care sunt titani. Băi, ăștia sunt oameni”.

Horia Ivanovici a dezvăluit cum a ajuns Al Bano să cânte la nunta sa: „Marius Vizer mi l-a adus. Are o relație specială cu el și l-am rugat. El e un tip special care sare întotdeauna în ajutor”. Dragomir a ținut să completeze: „Vizer dacă ești prieten cu el și apelezi la el, nu există să nu-ți rezolve problema”.

Horia Ivanovici a vrut și el să îi mulțumească lui Marius Vizer: „Este unul dintre cei mai valoroși oameni pe care eu îi cunosc și este omul numărul unu în sportul mondial”.

Horia Ivanovici, impresionat de Al Bano. Italianul are 82 de ani: „Tu cu Al Bano arătați de senzație”

Horia Ivanovici a fost extrem de surprins de modul în care Al Bano se prezintă la o vârstă extrem de înaintată: „Ai văzut cum arată Al Bano la 82 de ani? Știi ce vorbeam la nuntă, nu? Că tu cu Al Bano arătați de senzație. Pe cuvânt, că și tu te ții bine. 

Dumitru Dragomir s-a simțit în centrul atenției la nunta lui Horia Ivanovici: „Au fost foarte mulți din lumea sportului și toți au trecut pe la mine. M-am simțit mândru așa. Și de tine că ai făcut o nuntă deosebită, și de familia mea că am fost cu Bogdan și cu nora. 

Când a văzut nor-mea că toată lumea trece pe la mine… Doamne, Dumnezeule. Când ieșeam afară era toată lumea în jurul meu ciorchine. Mă ridicau de la masă. Nevastă-mea…”,

Nea Mitică a fost plăcut surprins că Al Bano prinde în continuare și la publicul nou: „Are o atracție extraordinară și la tineri și la vârstnici. Eu n-am crezut că tineretul de astăzi îndrăgește atât de mult anumiți cântăreți în vârstă”. 

Dumitru Dragomir, show cu Al Bano la nunta lui Horia Ivanovici

Please follow and like us:
Pin Share