Liga Campionilor la handbal feminin, etapa 4. Ferencvaros – Gloria Bistrița se joacă de la 17:00. Esbjerg – Rapid și CSM București – Nykobing Falster au loc duminică

Liga Campionilor la handbal feminin, etapa 4. Ferencvaros – Gloria Bistrița se joacă de la 17:00. Esbjerg – Rapid și CSM București – Nykobing Falster au loc duminică

Echipele românești revin la treabă în etapa 4 din Liga Campionilor la handbal feminin. Țara noastră este reprezentată de Gloria Bistrița, Rapid și CSM București, iar cele trei formații vor avea parte de meciuri interesante în runda din acest weekend.

Live video Ferencvaros – Gloria Bistrița, Esbjerg – Rapid și CSM București – Nykobing Falster în etapa 4 din Liga Campionilor la handbal feminin

După o pauză de o săptămână, cea mai tare competiție continentală de handbal feminin revine în forță. Cele trei echipe care sunt reprezentantele României vor avea parte de meciuri mai mult sau mai puțin dificile. De departe, cea mai ușoară misiune o au “tigroaicele“ de la CSM București, care au câștigat etapa trecută în Croația, însă Rapid și Gloria Bistrița vor avea parte de dueluri mult mai complicate.

Prima care intră în scenă este Gloria Bistrița. Formația lui Florentin Pera joacă sâmbătă, de la 17:00, în Ungaria. Bistricencele vor înfrunta Ferencvaros, formația clasată pe primul loc în grupa A. Unguroaicele au obținut 3 victorii din tot atâtea partide, în timp ce Gloria are doar două victorii, fiind învinsă pe teren propriu de Krim Ljubljana în etapa a treia.

Duminică, Rapid are deplasare foarte grea, la Esbjerg. Danezele au fost învinse în runda precedentă de Brest, la un singur gol diferență, în Franța. În ciuda înfrângerii, Esbjerg și-a confirmat statutul de formație extrem de solidă, astfel că trupa alb-vișinie are o misiune aproape imposibilă, în tentativa sa de a bifa a doua victorie în competiție.

Tot duminică, de la 17:00, CSM București le oferă fanilor handbalului românesc posibilitatea de a aștepta cu încredere un meci din Liga Campionilor. Asta pentru că în Sala Polivalentă vine modesta Nykobing Falster, formația din Danemarca fără punct în primele trei etape. “Tigroaicele“ sunt favorite clare la victorie și pot ajunge la șase puncte după patru meciuri.

Clasamentul din Grupa A și Grupa B ale Ligii Campionilor

Gloria Bistrița și CSM București fac parte din aceeași grupă, respectiv grupa A. Cea de-a treia reprezentantă a României, Rapid București, joacă în grupa B, alături de adversara de duminică, dar și de forțe precum Brest, Gyor sau Odense. Iată clasamentul celor două grupe din Champions League:

Clasamentul grupelor din Liga Campionilor la handbal feminin. Sursa foto: Flashscore

Cine transmite la TV live video Ferencvaros – Gloria Bistrița, Esbjerg – Rapid și CSM București – Nykobing Falster în etapa 4 din Liga Campionilor la handbal feminin

Toate meciurile pe care formațiile românești le vor juca în acest weekend, în etapa 4 din Liga Campionilor la handbal feminin, vor putea fi urmărite la televizor în România. Patidele vor fi LIVE VIDEO și pe site-ul nostru, FANATIK.ro. Iată programul complet și televizările:

sâmbătă, 5 octombrie, ora 17:00 Ferencvaros – Gloria Bistrița (Prima Sport 3 și Digisport 4)
duminică, 6 octombrie, ora 15:00 Esbjerg – Rapid (Prima Sport 3, Digisport 2)
duminică, 6 octombrie, ora 17:00 CSM București – Nykobing Falster (Prima Sport 3, Digisport 4)

Cotele la pariuri pentru Ferencvaros – Gloria Bistrița, Esbjerg – Rapid și CSM București – Nykobing Falster

Dintre echipele românești, doar CSM București este considerată favorită la victorie de către casele de pariuri. Iată cum arată cotele pe care bookmakerii le oferă, în perspectiva meciurilor pe care cele trei reprezentante ale României le joacă în acest weekend:

Ferencvaros – Gloria Bistrița – 1 solist are cota 1,20, X are c ota 15,50, 2 solist are cota 6,10
Esbjerg – Rapid – 1 solist are cota 1,14, X are cota 17,00, 2 solist are cota 8,25
CSM București – Nykobing Falster – 1 solist are cota 1,08, X are cota 21,00, 2 solist are cota 12,00

Live text și rezumat video Ferencvaros – Gloria Bistrița, Esbjerg – Rapid și CSM București – Nykobing Falster

Pe FANATIK.ro afli totul despre defășurarea partidelor din Liga Campionilor, etapa 4, în format LIVE TEXT. Aici găsești rezultatele, clasamentele actualizate, precum și toate detaliile inedite din meciurile trupelor românești.

La finalul partidelor, te ajutăm să găsești rezumatele video și declarațiile antrenorilor și ale celor mai importante jucătoare de la Gloria, Rapid și CSM București!

Please follow and like us:
Pin Share