CFR Cluj – Poli Iași, în etapa 12 din SuperLiga, de la 19:00. Echipele probabile și arbitrii meciului din Gruia

CFR Cluj – Poli Iași, în etapa 12 din SuperLiga, de la 19:00. Echipele probabile și arbitrii meciului din Gruia

CFR Cluj – Poli Iași este ultimul meci pe care Dan Petrescu și Emil Săndoi îl au de pregătit, înaintea unei noi pauze internaționale. Deși a început foarte slab sezonul, trupa moldavă și-a revenit în ultimele etape și s-a apropiat la doar un punct de locul șase, ocupat chiar de adversara de astăzi.

Live video CFR Cluj – Poli Iași, etapa 12 SuperLiga. Gazdele nu își permit să mai piardă puncte

Clasată pe locul 6, CFR Cluj are 15 puncte adunate în primele 10 meciuri pe care le-a jucat. Ardelenii au și o restanță de disputat, însă meciul va fi foarte dificil, pe terneul Oțelului. Vizita ieșenilor vine într-un moment complicat, mai ales că Poli traversează o perioadă excelentă.

De la venirea lui Emil Săndoi, care l-a înlocuit pe portughezul Tony Da Silva, Poli Iași a adunat șapte puncte în trei meciuri, învingând inclusiv Universitatea Craiova și Universitatea Cluj! Totuși, există și o veste bună pentru Dan Petrescu.

Ambele succese ale moldovenilor au venit pe teren propriu. Ei au remizat în deplasare, la Arad, scor 0-0. De cealaltă parte, CFR n-a mai câștigat din data de 1 septembrie, când s-a impus cu 3-0 la Ovidiu. Ardelenii au pierdut acasă, în runda precedentă, 1-3 cu UTA, iar presiunea pe Dan Petrescu și fotbaliștii săi este tot mai mare.

Cine transmite la TV CFR Cluj – Poli Iași, etapa 12 SuperLiga, de la ora 19:00

Partida din Gruia va fi televizată pe posturile Prima Sport 1 și Digisport 1, de la ora 19:00. FANATIK.ro te ajută să te uiți CFR Cluj – Poli Iași LIVE VIDEO online. Meciul este transmisși pe platformele Prima Play și Digi Online.

Cine arbitrează CFR Cluj – Poli Iași, în runda 12 din SuperLiga

Pentru cel de-al patrulea meci al rundei cu numărul 12 din SuperLiga, CCA a delegat următoarea brigadă de arbitri:

Arbitru central: Bogdan Dumitrache
Arbitri linii: Mircea Orbuleț și Ionuț Neacșu
Arbitru de rezervă: Ovidiu Robu
Arbitru VAR: Viorel Flueran
Asistent VAR: Rareș George Vindican

Echipe probabile CFR Cluj – Poli Iași, etapa 12 SuperLiga

Victoria este singura opțiune pentru Dan Petrescu, în vreme ce Emil Săndoi s-ar mulțumi și cu un egal. Totuși, ieșenii speră să câștige și să treacă pe loc de play-off. Iată cum arată echipele probabile:

CFR Cluj: Popa – Camora, Boben, Leo Bolgado, Rocha – Fica, Djokovic, Tachtsidis – Deac, Munteanu, Korenica. Antrenor: Dan Petrescu
Poli Iași: Fernandez – Todoroski, Guilherme, Samayoa, Ispas – Gheorghe, Bordeianu, Gouet, Stefanovici – Roman – Kamberi.Antrenor: Emil Săndoi

Program și rezultate etapa 12 SuperLiga

CFR Cluj – Poli Iași este al doilea duel care se joacă sâmbătă și al patrulea al rundei. Iată programul complet al acestei etape și ce meciuri mai sunt de jucat:

Vineri, 4 octombrie

ora 18:00 UTA – Petrolul Ploiești
ora 21:00 Farul – Dinamo

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 16:45 Unirea Slobozia – U Cluj
ora 19:00 CFR Cluj – Poli Iași (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 21:30 Oțelul Galați – Universitatea Craiova (Prima Sport 1, Digisport 1)

Duminică, 6 octombrie

ora 13:30 Hermannstadt – Sepsi (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 18:15 FC Botoșani – Rapid (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 21:00 FCSB – Gloria Buzău (Prima Sport 1, Digisport 1)

Clasament SuperLiga etapa 12

Cele două echipe sunt despărțite în clasament de un singur punct, iar un succes al ieșenilor în Gruia ar fi un adevărat dezastru pentru gazde. Iată cum se prezenta clasamentul, la startul acestei runde:

Clasament Superliga, înainte de etapa 12. Sursa foto: LPF

Cote la pariuri CFR Cluj – Poli Iași

Cota pe victoria CFR-ului este una destul de mică la casele de pariuri. 1 solist are cota 1,40, iar remiza este cotată cu 4,90. Cota pe 2 solist este foarte mare, de 8,25!

Pariorii pot merge și pe varianta golurilor, iar cota pentru peste 2,5 goluri este tentantă, de 1,72. Și “ambele marchează“ este o opțiune interesantă, la o cotă de 1,95.

Cu cine joacă CFR Cluj și Poli Iași în etapa a 13-a

După pauza de două săptămâni, pentru CFR și Poli Iași urmează două meciuri total diferite. Iată cu cine și când vor juca cele două formații:

Petrolul Ploiești – CFR Cluj (19 octombrie, ora 21:00)
Poli Iași – Unirea Slobozia (21 octombrie, ora 18:30)

Vezi live video CFR Cluj – Poli Iași în etapa 12 din SuperLiga. Actualizări live, declarații și rezumat

FANATIK.ro vine în sprijinul tău, dacă vrei să știi tot ce se întâmplă în meciul din Gruia. Aici găsești actualizări în timp real, golurile și clasamentul actualizat.
După meci, îți oferim toate reacțiile tari din Gruia, inclusiv declarațiile lui Dan Petrescu și Emil Săndoi, precum și pe cele ale celor mai importanți jucători ai meciului. Rămâi pe FANATIK.ro!

Please follow and like us:
Pin Share