Constantin Toma, gol de zile mari în Unirea Slobozia – Universitatea Cluj! Povestea fabuloasă a decarului lui Adrian Mihalcea. Video

Constantin Toma, gol de zile mari în Unirea Slobozia – Universitatea Cluj! Povestea fabuloasă a decarului lui Adrian Mihalcea. Video

Unirea Slobozia și Universitatea Cluj se întâlnesc în etapa a 12-a din Superliga României. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a început extrem de prost partida, iar după doar 22 de minute era condusă cu 0-2. Constantin Toma a înscris un gol de poveste. Click aici pentru video

Moment special în Unirea Slobozia – Universitatea Cluj. Constantin Toma a înscris primul său gol în Superliga

Echipa de pe primul loc din Superligă, Universitatea Cluj, trece prin momente complicate la Clinceni. Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 17 prin Gele, după o greșeală în flancul stâng al apărării ardelenilor.

În minutul 22, Constantin Toma, fundașul de 37 de ani, a executat impecabil o lovitură liberă de la 17 metri. Șutul său a mers direct în vinclu, iar portarul celor de la Universitatea nu a avut nicio șansă. Este primul său gol în Superliga României.

Constantin Toma, o poveste fantastică. S-a lăsat de fotbal pentru a munci în străinătate, iar acum a înscris un gol de generic în Superliga

Constantin Toma are o poveste extrem de interesantă. Decarul celor de la Unirea Slobozia a fost aproape să se lase de fotbalul profesionist din cauza unei accidentări serioase. El a mers la muncă în Germania, însă s-a răzgândit, iar acum a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului.

Povestea fenomenală a lui Constantin Toma a fost discutată de Cristi Coste și Alin Buzărin la începutul sezonului la FANATIK SUPERLIGA. Fundașul poate juca excelent și în poziția de mijlocaș central.

„Apropo de numărul zece care joacă fundaș stânga, păi la Slobozia nu e Constantin Toma? Se lăsase de fotbal la un moment dat. A plecat la muncă în Germania, s-a întors și s-a reapucat. Om în vârstă, dar este decarul Sloboziei“, a explicat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

„Mă uitam la căpitanul lor, pe care îl știu de acum 10-12 ani, de la Gaz Metan CFR Craiova. În tur a jucat fundaș stânga, deși e număr ‘10’. Ăla e căpitanul lor de 15 ani. Costel Toma de la Slobozia nu a jucat în ultimele luni, în primăvară“, a adăugat Alin Buzărin.

Constantin Toma: „Acesta este visul meu de mic”

Constantin Toma și-a petrecut toată cariera la Unirea Slobozia. Până în acest sezon, el nu a jucat niciun meci în primul eșalon de fotbal din România. Fundașul stânga este evaluat de site-urile de specialitate la 50 de mii de euro.

„Suntem fericiți că am intrat în play-off, ne-am atins primul obiectiv. Acum avem asigurată prezența la baraj, dar noi suntem încrezători și vrem mai mult de atât. Vrem să promovăm direct în SuperLigă. Acesta este visul meu de mic, de când m-am apucat de fotbal, să intru cu Unirea Slobozia în prima ligă”, spunea Constantin Toma în sezonul precedent, conform Liga2.ro.

Please follow and like us:
Pin Share