Accident grav pe Valea Oltului. Traficul este blocat după ce un autoturism s-a ciocnit violent cu o autoutilitară

Accident grav pe Valea Oltului. Traficul este blocat după ce un autoturism s-a ciocnit violent cu o autoutilitară

Un accident deosebit de grav a avul loc sâmbătă după-amiază, pe DN7, în localitatea Balota, județul Vâlcea. O persoană a murit după ce un autoturism s-a izbit violent de o autoutilitară.

Trafic blocat pe Valea Oltului

La scurt timp de la producerea incidentului, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și ambulanță, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru victima care a decedat pe loc în urma impactului.

Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au fost evaluate medical la fața locului, potrivit reprezentanților Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Aceștia au anunțat că circulația rutieră a fost oprită pe Valea Oltului, pe ambele sensuri de mers pentru a le permite salvatorilor să intervină, ”valorile de trafic fiind în creștere”.

”Se estimează reluarea circulației în jurul orei 17:30”, au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Un alt accident a avut loc sâmbătă, tot pe DN 7, pe raza localității Brezoi, după ce o mașină la volanul căreia se afla o femeie de 49 de ani s-a ciocnit cu autoutilitară condusă regulamentar de către un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea șoferiței și a pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 45 de ani, iar una dintre victime a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii.

„S-au deplasat la locul evenimentului forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de descarcerare. Au fost alocate şi trei ambulanţe SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, iar în urma impactului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o echipajelor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, notează Alba24.

Timp de zeci de minute, în zonă s-a circulat alternativ pentru a le permite poliţiştilor să efectueze cercetările care vor stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului.

Please follow and like us:
Pin Share