Louis Munteanu, primul gol după escapada dezvăluită de Fanatik! Cum a reacționat după reușita din CFR Cluj – Poli Iași. Video

Louis Munteanu, primul gol după escapada dezvăluită de Fanatik! Cum a reacționat după reușita din CFR Cluj – Poli Iași. Video

Astfel, atacantul CFR-ului a avut nevoie de 16 minute pentru a marca, ducând scorul la 2-0, după ce Mohammed Kamara deschisese scorul în minutul 10. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate escapada din club a lui Louis Munteanu.

Louis Munteanu, primul gol după escapada care a fost dezvăluită de FANATIK

Louis Munteanu a marcat primul gol după escapada în club și pare că este concentrat din nou pe fotbal, într-un moment în care CFR Cluj are mare nevoie de o serie de victorii pentru a rămâne ancorați în lupta pentru ocuparea primelor locuri din clasament.

Atacantul transferat de CFR Cluj de la Fiorentina a ajuns la cinci goluri în campionat, oferind și o pasă decisivă pentru colegii săi, într-un total de opt meciuri. După golul cu Poli Iași, Louis Munteanu a fost reținut și nu s-a mai exteriorizat cum a făcut-o la meciul cu FCSB, când a stârnit reacții adverse.

Louis Munteanu pare că a ascultat sfaturile primite de la Horia Ivanovici, directorul general al FANATIK, care l-a „băgat în ședință” pe atacantul CFR-ului: „Haideți să terminăm! Louis Munteanu are deja o vârstă. Nu mai e copilul Louis Munteanu. Du-te și joacă fotbal, că d-aia a dat Neluțu Varga 5 milioane de euro!

Louis, lasă figurile și du-te și joacă fotbal, că d-aia ești plătit! Lasă whisky-ul și nu te mai du tu să faci figuri pe acolo ca să te placă gagicile!”.

VEZI VIDEO AICI

Cristi Balaj a sărit în apărarea lui Louis Munteanu

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre escapada lui Louis Munteanu, luându-i apărarea fotbalistului: „Nu este singurul jucător, sunt mulți jucători și de la alte cluburi care, în zilele libere, au dreptul să petreacă. Înainte de toate sunt oameni.

Din punctul meu de vedere, Louis Munteanu are o credibilitate pentru noi mai mare decât un om care filmează și vrea să prezinte niște imagini șoc și nemaivăzute”.

„S-a comportat exemplar, este sănătos, nu este accidentat. La analizele din sânge nu avem ce să-i reproșăm. Asta e povara unui jucător valoros. El s-a prezentat la antrenament cu mult timp înaintea celorlalți.

În momentul în care reprezinți ceva pentru fotbalul românesc, automat ești monitorizat diferit față de situația unui anonim”, a mai spus Cristi Balaj.

Please follow and like us:
Pin Share