De ce s-a separat galeria Rapidului de la venirea lui Marius Șumudică în Giulești! Liviu Ungurean ”Bocciu” a spus tot

De ce s-a separat galeria Rapidului de la venirea lui Marius Șumudică în Giulești! Liviu Ungurean ”Bocciu” a spus tot

La derby-ul cu Dinamo, cu puțin înainte de numirea lui Marius Șumudică pe banca tehnică a giuleștenilor, brigada ”Original 1923” a afișat bannere acide la adresa antrenorului spre surprinderea celorlalți spectatori.

Liviu Ungurean, mesaj clar după scindarea galeriei Rapidului

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii Suflet de rapidist, Liviu Ungurean ”Bocciu”, liderul galeriei Rapid, a mărturisit că nu există niciun conflict între facțiuni, doar că cei de la ”Original 1923” au ales un alt drum.

”Eu am mai spus că este strict alegerea băieților de la ‘Original’ și este drumul pe care ei l-au ales, să meargă separat de celelalte facțiuni. Nu vreau să intru în detalii, nu ne spălăm rufele în public, au fost niște mici discuții pe care nu vreau să le fac publice. Este strict alegerea lor, tot prietenii noștri sunt. Cel puțin eu sunt prieten cu ei de o viață, nu avem cum să ne certăm pe ceva.

E alegerea lor, ei vor să arate altceva, eu am să rămân alături de Peluza Nord în continuare și o să-mi fac treaba când revin așa cum știu eu să o fac ca să fie bine. E nevoie de susținerea tuturor rapidiștilor, echipa are nevoie. Nu este o ceartă între facțiuni, asta să înțeleagă toată lumea, rapidiștii merg braț la braț doar înainte.

(n.r. – nu se vede urât unii în stânga, unii în dreapta?) Asta e mentalitatea lor, asta simt ei să facă, pentru că peste tot există facțiuni, la Tribuna 1, la Tribuna 2, la Peluza Sud, la Peluza Nord. Peste tot în lume există astfel de facțiuni. La noi nu a existat până acum să facă cineva Peluza Sud, e alegerea lor, e drumul lor, nu vreau să comentez și să se interpreteze lucrurile”, a declarat Ungurean.

”Bocciu” vrea să aplaneze tensiunile

Liderul fanilor din Giulești a anunțat că, în momentul în care i se va ridica interdicția de a intra pe stadioane și se va întoarce în fruntea galeriei, va merge să discute cu cei de la ”Original 1923” în încercarea de a-i aduce din nou în Peluza Nord.

”Am vorbit cu ei, vorbesc cu ei, sunt prieten în continuare cu ei, nu există o ruptură și o ceartă prin care cineva să-i împingă pe ei în afara Peluzei Nord. A fost doar alegerea lor, ei au simțit că de la acele mesaje foarte multă lume a fost pro-Șumudică și s-a interpretat că ei ar fi avut ceva cu Șumudică, dar ei nu au avut absolut nimic cu Șumudică.

Doar i-au adus lui Șumi despre declarațiile pe care le-a făcut la tv. S-au interpretat lucrurile și băieții au ales să se ducă să stea în altă parte. E simplă treaba. Nu există o ceartă, nu există o ruptură. Când voi reveni eu, voi merge să discut cu ei să se întoarcă în Peluza Nord. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât încearcă alții să le expună.

Ei în continuare susțin echipa, îl susțin pe Șumudică, nu avem un război așa cum s-a scris în presă. Nu e adevărat, galeria merge înainte. Noi avem un grupă care stă și la Tribuna 2, tot stadionul la Rapid e o galerie, toți cântă în aceeași direcție, toți susțin echipa”, a spus ”Bocciu”, la Suflet de rapidist.

De unde a pornit scandalul în galeria Rapidului

Please follow and like us:
Pin Share