Ce vizită neașteptată a primit Emiliano Martinez în Anglia: „Uită-te la fața ăstuia”

Ce vizită neașteptată a primit Emiliano Martinez în Anglia: „Uită-te la fața ăstuia”

Aston Villa a câștigat la Birmingham împotriva lui Bayern Munchen. Dibu Martinez a avut parade spectaculoase, iar englezii au terminat fără gol primit. Alberto, tatăl portarului argentinian, le-a făcut o vizită lui Martinez și familiei sale.

Surpriză pentru Campionul Mondial

Emiliano Martinez a fost omul meciului în meciul contra lui Bayern Munchen din Liga Campionilor UEFA. Portarul argentinian a primit nota 8,9 conform Sofascore. Manuel Neuer nu a fost nici măcar pe aproape de goalkeeperul lui Villa, nota sa fiind de 6,1.

După victoria din Birmingham, jucătorii lui Unai Emery au avut liber. Într-un videoclip postat pe X, Emiliano Martinez a fost surprins în timp ce își petrecea timpul alături de cei dragi. Soția sa a fost cea care îl filma. A imortalizat un moment haios în care tatăl lui Dibu, Alberto, a venit neanunțat la întâlnire.

¡¡SORPRESA, DIBU!! El papá de Emi y una linda visita a la familia Martínez, a la hora de la merienda en Inglaterra… 🥰🇦🇷🤣 pic.twitter.com/2BuFDOf3NN

— SportsCenter (@SC_ESPN) October 4, 2024

Surpriza a fost filmată de soția lui Emiliano, Mandinha. Aceasta a împărtășit online momentul fericit de care familia Martinez a putut să se bucure. Acțiunea s-a petrecut într-un local din Anglia, tatăl său sprijinindu-se hilar lângă vitrina restaurantului.

„Uită-te la fața ăstuia”, i-a transmis Dibu Martinez într-un mod haios, fiului său, în momentul în care bunicul băiatului se strâmba în fața vitrinei. Ulterior, portarul Argentinei și al lui Aston Villa s-a ridicat de la masă, semn că a ieșit în întâmpinarea părintelui său.

Dibu Martinez traversează o perioadă bună la echipa de club

Emiliano Martinez a debutat în Liga Campionilor UEFA în sezonul acesta. Prima dată a fost apărătorul trupei din Birmingham în meciul împotriva celor de la Young Boys Berna. Acolo și-a securizat bine echipa și nu a încasat niciun gol. Scor final, 3-0.

În meciul contra lui Bayern Munchen, istoria s-a repetat. Dibu Martinez a asigurat fiecare șut pe detrimentul porții și nu l-a lăsat pe Harry Kane să plece din țara natală cu vreun punct. Elevii lui Unai Emery au învins-o pe Bayern, grație reușitei lui Jhon Duran.

Emiliano Martinez este ca un stâlp de fier pentru Aston Villa. În campionat ocupă locul 5, iar Emiliano Martinez a încasat 9 goluri în șase etape de Premier League. Din nefericire, la echipa națională nu o duce așa de bine.

Campion Mondial cu Argentina lui Messi în 2022, Dibu s-a remarcat prin intervențiile sale din Qatar. A fost numit portarul competiției și a primit inclusiv „Mănușa de Aur”. Performanțele sale au fost remarcate și la Copa America din vara aceasta. Argentina a ridicat din nou trofeul câștigător. În acest moment, portarul se confruntă cu o suspendare timp de 2 jocuri din cauza unor evenimente din ultimul meci cu Columbia.

Emiliano Martinez l-a atacat pe un cameraman după ce a pierdut partida contra Columbiei. FIFA a decis ca goalkeeper-ul să absenteze pentru două meciuri, iar acest fapt l-a făcut pe Lionel Scaloni să nu îl convoace în următoarele dueluri ale Argentinei, cele contra Venezuelei și Boliviei.

Please follow and like us:
Pin Share