Kylian Mbappé nu a prins naționala. Reacția lui Patrice Evra: „Nu se apropie încă de Benzema”

Kylian Mbappé nu a prins naționala. Reacția lui Patrice Evra: „Nu se apropie încă de Benzema”

Kylian Mbappé nu a fost selecționat de Didier Deschamps pentru meciurile Franței din Liga Națiunilor împotriva Israelului (10 octombrie) și Belgiei (14 octombrie). Patrice Evra a discutat într-un podcast despre fenomenul Mbappé.

Patrice Evra: „Banderola nu i-aș fi dat-o niciodată lui Mbappé”

Patrice Evra a fost căpitanul primei selecționate a Franței în timpul Cupei Mondiale din 2010. În total, a strâns 81 de apariții pentru „Cocoșii Galcii”. Într-un podcast numit „Rothen s’enflamme” marca RMC, fostul fundaș a vorbit despre Mbappé și Franța.

În viziunea sa, atacantul lui Real Madrid este mult prea privilegiat de către toate lumea. Mbappé s-a accidentat ușor în meciul din LaLiga cu Deportivo Alaves. Așa că în Liga Campionilor, Carlo Ancelotti l-a introdus pe teren cu Lille doar 33 de minute.

Câștigătorul Cupei Mondiale în 2018 nu s-a remarcat cu nimic în meci. Ba chiar Real Madrid a pierdut partida cu 1-0 în fața francezilor. Așadar, fostul internațional cu „les bleus” a purtat o discuție deschisă despre cele întâmplate în jurul lui Mbappé.

„Didier în protejează, să fim clari. Mbappé nu mai joacă la Paris, joacă la Real Madrid. Dacă vrei să-ți strici relația cu Florentino Pérez… Eu, ce aud despre Mbappé… vreau ca oamenii să renunțe la el. Va reuși, dar trebuie să-i dăm timp și să-l lăsăm să respire.

De ce oamenii vorbesc doar despre Mbappé? Tu ai creat această legendă pentru că a câștigat o Cupă Mondială. Dar pentru mine Mbappé nu se apropie încă de Benzema. Cu tot respectul pe care îl am pentru el. Banderola de căpitan (n.r. naționala Franței) nu i-aș fi dat-o niciodată lui Mbappé. Dăruiești totul băiatului, cum aștepți să te motiveze după?”, a spus Patrice Evra la podcast.

Franța, fără Mbappé, Griezmann și Kante

Echipa națională a Franței a anunțat lotul pentru dubla din Liga Națiunilor UEFA. Elevii lui Didier Deschamps vor juca împotriva selecționatelor Israelului și Belgiei, pe 10 respectiv 14 octombrie. Pe lângă Kylian Mbappé, mai mulți jucători-vedetă nu au fost chemați la echipă.

Antoine Griezmann, care și-a agățat ghetele în cui de la națională, Adrien Rabiot, Ferland Mendy și Kylian Mbappé nu au fost chemați de Didier Deschamps pentru dubla din Liga Națiunilor. În schimb, și-au făcut apariția în lot nume precum Christopher Nkunku sau Bradley Barcola.

Nici N’Golo Kante nu a venit pentru meciuri. Fostul mijlocaș al celor de la Chelsea are probleme cu adductorul, așa cum a precizat selecționerul Franței. De asemenea, Eduardo Camavinga a fost convocat în lotul lărgit după ce Griezmann a părăsit naționala cu efect imediat.

Please follow and like us:
Pin Share