Câți bani poți să câștigi lunar dacă te angajezi la LIDL să faci curățenie. Muncești 4 ore pe zi și nu ai nevoie nici măcar de liceu pentru acest loc de muncă

Câți bani poți să câștigi lunar dacă te angajezi la LIDL să faci curățenie. Muncești 4 ore pe zi și nu ai nevoie nici măcar de liceu pentru acest loc de muncă

Câți bani poți să câștigi lunar dacă te angajezi la LIDL să faci curățenie. Muncești 4 ore pe zi și nu ai nevoie nici măcar de liceu pentru acest loc de muncă. Anunțul de angajare este valabil pentru o locație situată aproape de București.

Ce salariu încasează o persoană care face curățenie la LIDL. Lucrează 4 ore și nu îi trebuie liceu pentru munca depusă

Ce salariu încasează o persoană care face curățenie la LIDL. Lucrează 4 ore și nu îi trebuie liceu pentru munca depusă. Retailerul este pentru al șaptelea an Angajator de Top în România și în Europa pentru al șaselea an consecutiv.

În prezent, compania caută oameni care sunt dornici să învețe în fiecare zi și care nu trebuie să aibă studii superioare. În plus, firma promite că se va lucra într-o echipă unde există oportunitatea de creștere.

De asemenea, oferă beneficii și oportunități uriașe, așa cum este în cazul personalului care se ocupă cu curățenia. Viitorul angajat va fi nevoit să se ocupe de curățenia din interiorul, precum și din exteriorul magazinului.

Mai mult, personalul cu curățenia de la LIDL trebuie să facă curățenie în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare. Acesta va trebui să strângă ambalajele de carton și foliile aflate îm spațiul de vânzare.

LIDL, salariu motivant pentru personalul cu curățenia

Angajatul de la LIDL trebuie să asigure nivelul optim al consumabilelor, să curățe și să igienizeze aparatele de reciclare (RVM). Ordinea se face și în incinta în care acesta este plasat, precum și în spațiile de colectare selectivă.

Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată și pe 4 ore pe zi. Retailerul oferă un salariu foarte motivant pentru acest program scurt, fiind vorba de un venit lunar cuprins între 900 – 990 de euro, adică 4.500  – 4.950 de lei brut.

Pe lângă bani se mai adaugă și alte beneficii, cum ar fi sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit, program flexibil, bonusuri și tichete de masă. Și unde mai pui că viitorul angajat trebuie să aibă cel puțin ciclul primar de învățământ absolvit (cel puțin 4 clase).

În aceeași notă, LIDL transmite că vine și cu alte beneficii pentru această categorie de angajați, printre care se numără asigurare medicală privată și asigurare de accidente și zile de concediu în plus în funcție de vechimea în companie. De ziua de naștere se primește mereu cadou un liber.

Please follow and like us:
Pin Share