Zeci de rachete balistice pe deasupra unui stadion, chiar în timpul unui meci din Liga Campionilor Asiei. Video

Zeci de rachete balistice pe deasupra unui stadion, chiar în timpul unui meci din Liga Campionilor Asiei. Video

Iranul a atacat Israelul cu sute de rachete balistice care au lovit mai multe baze israeliene și orașul Tel Aviv. Suporterii prezenți la meciul dintre Sepahan S.C și Istiklol Dushanbe din Liga Campionilor Asiei au parte de o priveliște terifiantă.

Imaginea zilei vine din Iran. Rachetele balistice trimise în Israel au survolat un meci din Liga Campionilor Asiei

Fotografiile și filmările au devenit virale pe interent, după ce fanii prezenți la meciurile dintre Sepahan S.C, locul patru din campionatul Iranului și Istiklol Dushanbe, liderul din campionatul Tajikistanului, au observat mai multe rachete pe cer.

Suporterii au rămas însă pe poziții și nu și-au părăsit locurile, iar meciul nu a fost întrerupt de asemenea niciun moment în mod surprinzător. Tot răul spre bine pentru iranieni, care au câștigat partida cu scorul de 4-0.

Iranienii nu au oferit nicio reacție oficială cu privire la incidentele petrecute pe stadionul Foolad Shahr din orașul Isfahan. Armata iraniană a recurs la această decizie după ce Israelul l-a lichidat pe liderul Hezbollah, Ismail Haniyeh și pe secretarul general al organizației, Hassan Nasrallah.

Antrenorul lui Sepahan, șocat de cele întâmplate: „O nebunie. Niciodată nu mi-am imaginat că un meci de fotbal s-ar putea juca în asemenea circumstanțe”

Antrenorul portughez al lui Sepahan, Jose Morais, a fost pur și simplu uluit de ceea ce a văzut în timpul meciului: „O nebunie. Niciodată nu mi-am imaginat că un meci de fotbal s-ar putea juca în asemenea circumstanțe. A fost ceva nebunesc”

Nu a fost însă singurul meci afectat de incidentele extrem de grave între Iran și Israel. Indienii de la Mohun Bagan Super Giant trebuiau să se deplaseze în Iran pentru un meci din Liga Campionilor Asiei.

Echipa din Calcuta trebuia să joace împotriva lui Tractor Sports Club Tabriz, însă au refuzat să facă deplasarea în cele din urmă: „Nu vrem să punem echipa în pericol”, a spus antrenorul indienilor. Clubul a cerut ca meciul să fie reprogramat.

Suporterii lui Celtic Glasgow s-au solidarizat cu Palestina și Liban

Fanii lui Celtic Glasgow au fluturat steagurile Palestineli la meciul cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor. Scoțienii i-au condamnat pe israelieni, care bombardează zilnic Palestina și Liban.

Aceștia au afișat mai multe bannere cu mesaje: „Eliberați Palestina și Liban”. Ultrașii au aprins apoi zeci de torțe. Suporterii lui Celtic se trag din irlandezi la origini, iar aceasta ar putea fi explicația pentru care susțin Palestina și Liban, o cauză asemănătoare cu cea a reîntregirii Irlandei.

Please follow and like us:
Pin Share