Mesajul lui Daniel Bîrligea pentru fani înainte de FCSB – Gloria Buzău. Ce le-a transmis, deși Gigi Becali l-a anunțat ca rezervă

Mesajul lui Daniel Bîrligea pentru fani înainte de FCSB – Gloria Buzău. Ce le-a transmis, deși Gigi Becali l-a anunțat ca rezervă

Daniel Bîrligea (24 de ani) le-a transmis un mesaj fanilor celor de la FCSB. Echipa sa o va înfrunta duminică, pe teren propriu, pe Gloria Buzău. Partida din etapa a 12-a a Superligii va începe de la ora 21:00 și se va desfășura pe Arena Națională.

Mesajul lui Daniel Bîrligea înainte de FCSB – Gloria Buzău: ”Vă așteptăm!”

Bîrligea s-a adresat suporterilor roș-albaștrilor din postura marcatorului golului victoriei din PAOK Salonic – FCSB 0-1. Succesul din Europa League reprezintă cel mai bun rezultat al campioanei României în cupele europene din ultimii ani.

Atacantul adus chiar de la rivala CFR Cluj le-a comunicat noilor săi susținători că el și coechipierii săi dau tot ce au mai bun la antrenamentul dinaintea confruntării cu Gloria Buzău. Îndemnul său a fost unul clar. Oamenii să vină pe Arena Națională într-un număr cât mai mare pentru a-și încuraja favoriții.

”Salutare, tuturor! Suntem toți aici la antrenament să luptăm pentru mâine. Vă așteptăm cât mai mulți să luptăm toți pentru victorie. Haide!”, a fostul mesajul lui Daniel Bîrligea, redat într-un clip video publicat de FCSB pe Facebook.

Daniel Bîligea s-a filmat cu camera de față a telefonului, pe care a îndreptat-o către ceilalți coechipieri ai săi. Aceștia au strigat alături de el la finalul videoclipului și au aplaudat în semn de susținere față de vârful lui Elias Charalambous. Gigi Becali a anunțat că mai mulți jucători vor fi menajați cu Buzăul, inclusiv toți cei din frontul ofensiv.

Cât costă un bilet la FCSB – Gloria Buzău

FCSB s stabilit niște prețuri accesibile pentru biletele de la partida cu Gloria Buzău. Conform site-ului oficial al clubului, suporterii roș-albaștrilor trebuie să plătească între 15 lei și 100 de lei pentru a-și vedea favoriții în acțiune.

Valoarea unui bilet, în funcție de zona de pe Arena Națională, este următoarea: Peluza Nord Inel 1 – 15 lei, Tribuna 2 Inel 1 – 30 de lei, VIP 3 – 60 de lei, VIP 2 – 75 de lei și VIP 1 – 100 de lei. 8.512 de fani, potrivit estimărilor oficiale, au prezenți în Ghencea, la FCSB – Petrolul (1-1), acum două runde în Liga 1.

Situația complicată pentru FCSB în campionat

FCSB se numără printre cele 5 echipe cu punctaj maxim în Europa League după două etape. Situația este aproape la polul opus în campionat pentru trupa pregătită de Elias Charalambous. Roș-albaștrii se află abia pe locul 11 cu 13 puncte.

Petrolul Ploiești, ocupanta poziției a 6-a, ultima ce duce în play-off la finele sezonului regular, are 18 puncte. Ce-i drept, ”lupii galbeni” au disputate în momentul de față două partide în plus față de campionii en-titre ai României.

Please follow and like us:
Pin Share