Ce a învățat Tătărușanu în cei 10 ani petrecuți în străinătate. “Mă îmbrac mult mai elegant”

Ce a învățat Tătărușanu în cei 10 ani petrecuți în străinătate. “Mă îmbrac mult mai elegant”

Fostul portar al României a avut o carieră impresionată cu evoluții în Serie A, Ligue 1 și în Champions League. După ce s-a retras din fotbal, Ciprian Tătărușanu a dezvăluit ce a învățat în cei 10 ani petrecuți în străinătate.

Ce a învățat Tătărușanu în cei 10 ani petrecuți în străinătate. “Mă îmbrac mult mai elegant”

În cei 10 ani petrecuți în străinătate Ciprian Tătărușanu susține că a învățat să vorbească foarte bine italiană și franceză, iar perioada sa în Vestul Europei l-a învățat și cum să se îmbrace.

Pe lângă acest lucru, Tătă a avut o reacție hilară când a vorbit despre retragerea sa din fotbal. Ciprian a spus, glumind, că pe lângă o ofertă de nerefuzat din țările arabe, doar FC Barcelona l-ar fi făcut să se răzgândească.

Fostul portar de la AC Milan a mai mărturisit că este într-o formă fizică foarte bună. Cu toate astea, a ales să agațe mănușile în cui și a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie.

“Dacă vara asta venea o ofertă de nerefuzat din țările arabe sau dacă Barcelona apela la mine în locul lui Szczesny, poate că nu mă retrăgeam.

Fizic sunt în cea mai bună formă sportivă a carierei. Nu am vrut să trag de timp, să mai prind o selecție sau să mai prind un an de contract doar ca să fiu acolo.

Iar la un moment dat lumea să mă evite și să zică mai pe românește… uite și gloaba asta, nu vrea să mai plece de aici.

Am învățat să vorbesc italiana și franceza foarte bine. Am învățat să mă îmbrac mult mai elegant”, a spus Ciprian Tătărușanu, potrivit sport.ro.

Cum a arătat cariera fostului portar de la FCSB sau AC Milan

Cariera lui Tătă a început la Juventus București, a continuat la Gloria Bistrița, iar la FCSB a învățat ce înseamnă cu adevărat să fii campion. Drumul său a continuat în Italia la Fiorentina, apoi a făcut pasul în Franța la Nantes și Lyon.

După trei ani în “Hexagon”, Ciprian Tătărușanu a semnat cu unul dintre cele mai mari cluburi din istorie, AC Milan. La finalul celor trei sezoane petrecute pe San Siro, fostul portar al României a semnat cu Abha în Arabia Saudită.

În 2024, Tătărușanu a decis să își încheie cariera. 5 trofee a câștigat fostul portar în perioada sa ca fotbalist profesionist. Printre care titlul cu FCSB de două ori, dar și un titlu cu AC Milan.

Pentru naționala României, Tătă a strâns 74 de selecții. Iar în cariera de club acesta a evoluat în 482 de meciuri, având prezențe în Champions și Europa League.

Please follow and like us:
Pin Share