Contestatara lui Șoșoacă. ”Mulțumesc judecătorilor că ne-au salvat„

RMAG news

Amalia Bellantoni este una din cele două persoane care au depus contestații la candidatura Dianei Șoșoacă, invalidată, de altfel, de CCR sîmbătă.

Bellantoni a reacționat printr-un mesaj video pe pagina sa de Facebook, declarând că le mulțumește domnilor judecător, dar și lui Dumnezeu.

„Mulțumesc domnilor judecător pentru că ne-au salvat efectiv, în momentul de față pot să spun doar că România este salvată de cea mai falsă persoană care, din nefericire, a dus naționalismul în derâdere, a dus numele României într-un sens grotesc, grobian. Mulțumesc tuturor celora care am făcut echipă ca luptăm împotriva acestui monstru. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a salvat. Nu m-am așteptat, dar voi deschide o șampanie.”

Stewardesă pentru mai multe companii aeriene, ea s-a cătorit ulterior  cu italianul Domenico Bellantoni.

Împreună, cei doi au deschis un restaurant în București,  iar participarea la emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a adus-o în atenția publicului.

S-a înscris în partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă,  iar anul acesta  a candidat pentru funcția de președinte al CJ Călărași, dar și pentru  europarlamentare.

Bellantoni a fost exclusă însă din partid, acuzat-o pe Șoșoacă de nereguli în gestionarea finanțelor partidului, dar și de o atitudine  dictatorială în partid.

Bellantoni a contestat la BEC candidatura Dianei Șoșoacă, afirmând că semnăturile strânse pentru susținere erau false.

La Curtea Constituțională a mai făcut contestație și Mihai Gheorghe Ursa, care a depus documente pentru invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă.

CCR i-a respins candidatura. Șoșoacă, scoasă din lupta pentru Cotroceni

The post Contestatara lui Șoșoacă. ”Mulțumesc judecătorilor că ne-au salvat„ appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share