Intrarea lui Gigi Becali în politică pune titlul FCSB-ului în pericol? „Or să vină unii cu tălpoaie”

Intrarea lui Gigi Becali în politică pune titlul FCSB-ului în pericol? „Or să vină unii cu tălpoaie”

Gigi Becali și-a anunțat revenirea în politică. Patronul FCSB-ului va candida pentru un loc în Parlament pe listele AUR. Dumitru Dragomir e convins că FCSB ar putea avea de suferit din această cauză.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali: „Ce a avut e până acum, dar ce va avea de acum încolo”

Dumitru Dragomir i-a dat de gândit lui Gigi Becali la „MaxProfețiile lui Mitică”, emisiunea care e live pe Fanatik.ro în fiecare luni, de la ora 13:30. Horia Ivanovici l-a întrebat direct: „Faptul că intră în politică, poate să îi pună lui Gigi Becali campionatul în pericol?”.

Fostul președinte al LPF a fost sincer: „Nu cred, dar nici nu-l ajută. Din contră, animozități multe. Oh, ce a avut el până acum, dar ce va avea de acum încolo! Mamă, ce tălpoaie, nene”.

Dragomir îi atrage atenția lui Gigi Becali că nu se mai află la prima tinerețe: „Și jigniri și toate astea. O să vedeți. Bă, lumea e a dreacu… Are și 66 de ani”.

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru credinciosul Gigi Becali: „66 e anul diavolului”

Horia Ivanovici a pus o întrebare pertinentă: „Ce i-a trebuit lui politică la vârsta asta? Are el ceva, un…”. Răspunsul lui Dumitru Dragomir a fost surprinzător: „66 e anul diavolului. 666 e numărul…”.

Jurnalistul și moderatorul emisiunii s-a amuzat apoi copios pe acest subiect: „A intrat în politică în anul diavolului. Asta e tare, e de Tik-Tok”. 

Gigi Becali și-a anunțat la Fanatik revenirea în politică: „Voi candida la Camera Deputaților!”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre încrierea în AUR: „M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar ca îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților. Atât pot sa va spun pentru moment”.

Patronul FCSB-ului are și niște obiective clare legate de fotbal: „Lumea asta așa a fost: ăia tari îi băteau pe aia slabi. Apoi au pus oamenii conducători care să stăpânească. Conducătorii, din cauza puterii, au făcut abuzuri și au creat dictaturi. Apoi s-au făcut legi care s-au perfecționat ca să oprești dictatura și tirania”.

Nici FRF nu a scăpat de furia sa: Intru eu acum în Parlament și opresc dictatura prin lege. Să comande Liga, ca d-aia suntem asociați. Nu mai poți să faci tu abuzuri precum U21. În comisii la arbitri foști judecători, foști juriști… cum e la FIFA”.

Gigi Becali a amenințat indirect și Steaua: „O să candidez, vreau să fac niște lucruri, să bag niște legi în toate domeniile. Mai ales în legea sportului. Nu există pe glob să ai stadion și să faci concert. Faci, dar când nu se joacă fotbal. Nu mă interesează. Dacă e fotbal, oamenii fac fotbal, nu concert. Hai să gândim logic dacă avem inteligență.

Gigi Becali, atac la Steaua, la USR și Primăria Capitalei: „Să vedeți ce fac sataniștii ăștia handicapați”

Gigi Becali are niște obiective clare pe agenda sa politică: „Bucureștenii vor să o vadă pe FCSB, nu concert. Am făcut stadion pentru fotbal, nu pentru concert. Tot ce nu e în regulă, eu voi repara. Să vedeți voi ce fac sataniștii ăștia useriști handicapați care fac ce vor ei. Noi nu luăm milioane de euro din cauza lor.

Eu omor toți urșii, dacă omoară oameni. Dacă un urs omoară un om, eu omor ursul. Sunt drepturi mai mari pentru animale decât pentru oameni. Lasă că le arăt eu ONG-urilor, le dau cu legea în cap”.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali după ce a intrat din nou în politică

Please follow and like us:
Pin Share