Ploșnițe într-un cămin din Capitală. O studentă a ajuns la spital cu zeci de înțepături. ”Administratoarea i-a spus că a venit cu insectele de acasă”

Ploșnițe într-un cămin din Capitală. O studentă a ajuns la spital cu zeci de înțepături. ”Administratoarea i-a spus că a venit cu insectele de acasă”

Prezența ploșnițelor în căminele din Capitală le dă mari bătăi de cap studenților, însă acest lucru nu pare să îi deranjeze pe administratorii spațiilor de cazare care îi acuză pe tineri că le aduc de acasă.

O studentă a ajuns la spital cu zeci de înțepături de ploșnițe

O studentă în anul I la Facultatea de Biologie din cadrul Universității din București a ajuns la spital cu zeci de înțepături de ploșnițe după ce s-a cazat la unul dintre căminele din Regie.

Tânăra s-a cazat la cămin luni dimineață și în aceeași zi a început să observe pe pielea sa mai multe mușcături pe care „nu le-am băgat atunci în seama”.

A doua zi când s-a trezit, studenta a observat că era pe mâini plină de mușcături și ulterior, ”au început să îmi apară și pe picioare, iar cu timpul câteva pe gât și câteva pe față”.

În cele din urmă, fata a mers la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde medicii au confirmat faptul că a fost înțepată de ploșnițe și ”mi-au făcut o injecție pentru a scapă de mâncărimi”.

În ciuda faptului că fata era plină de înțepături, iar medicii de la Matei Balș au confirmat că ele au fost provocate de ploșnițe, administratorii căminului spun că incidentul a avut loc în afara campusului universitar. Ba mai mult, aceștia au acuzat-o pe studentă că a adus ploșnițele de acasă.

„Au încercat să dea vina pe mine că le-am adus de acasă sau le-am luat din mijlocul de transport în comun, cu care eu nu mersesem până atunci”, a mai spus tânăra la ProTV. 

”Administraţia a spus că e treaba lor că-s nespălate”

Acuzațiile fetei au fost confirmate de fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, care a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini și documente medicale și a făcut o serie de dezvăluiri șocante.

”Administratoarea i-a spus că a venit cu insectele de acasă. Că să se descurce, că salteaua e nou-nouţă cu toate că se vede clar că are un an, cel puţin. Administraţia a spus că e treaba lor că-s nespălate şi vin de la ţară cu ploşniţele în raniţe. Ale vine dintr-o casă exemplar de curată, dar asta nu contează”, a scris Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului șef al Gărzii de Mediu, administrația căminului „le spune fetelor că-s puturoase că nu se trezesc de la 6.00 dimineaţă să facă un duş, pentru că celor 40 de fete de pe etaj le sunt oferite patru duşuri, din care doar două funcţionează”.

Please follow and like us:
Pin Share