Măcel în Galați după ce 6 interlopi au ieșit din închisoare. Un bărbat şi nepotul său abia au scăpat cu viaţă

Măcel în Galați după ce 6 interlopi au ieșit din închisoare. Un bărbat şi nepotul său abia au scăpat cu viaţă

Un nou caz în care interlopii își fac de cap și sfidează lega. Abia ieșiți din închisoare sunt puși pe scandal și pe răzbunare. Este și cazul unui grup de 6 persoane dintr-o localitate gălățeană care au semănat teroare în rândul localnicilor.

Atac sângeros între clanurile din Galați

Aceștia, imediat cum au ieșit din închisoare, au plecat înarmați și au dat buzna în curtea unor rivali. I-au atacat fără milă cu bâte și cuțite, scrie Observator.

Mai multe persoane au fost rănite în altercație și două dintre victime, un bărbat şi nepotul său, abia au scăpat cu viaţă din mâinile atacatorilor. Întreaga bătaie a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar oamenii se tem că ar putea urma un nou atac și cer autorităților să îi prindă pe făptași.

Polițiștii gălățeni au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar făptașii sunt căutați peste tot. O anchetă va stabili cauzele exacte ale acestui incident.

O bătaie între clanuri a avut loc și în Capitală

Incidentul a început ca o dispută între două familii din Pantelimon, dar a escaladat rapid într-o confruntare violentă pe stradă, în care au fost folosite furci, topoare, bâte și alte arme improvizate.

„Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în orașul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei.

Totodată, la spital ar fi venit și alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercației ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, a precizat Poliția Capitalei atunci.

Poliția a instalat puncte de control în zonă și i-a căutat pe indivizi cu un efectiv de aproape 400 de oameni ai legii pentru a identifica participanții la această altercație gravă, în care au fost implicați 19 oameni, dintre care 10 au fost arestați.

Cum ar fi luat amploare scandalul

Se pare că motivul conflictului a fost legat de o tânără promisă unui băiat dintr-o familie din București. Fata ar fi refuzat să rămână cu el, iar această neînțelegere s-a transformat într-o dispută legată de zestrea și banii deja oferiți pentru ea, conform Antena 3 CNN.

În prezent, sunt trei investigații separate în desfășurare. Primul dosar, deschis la Tribunalul Ilfov, include acuzații de tentativă de omor, vătămări grave, distrugere și încălcarea ordinii publice.

O altă secțiune a cazului a fost trimisă către Judecătoria Cornetu, unde se investighează în legătură cu distrugere și tulburarea liniștii publice. Un al treilea dosar se află la Judecătoria Sectorului 2, legat de acuzații de agresiune și perturbarea liniștii publice, în urma unui incident petrecut la spitalul Pantelimon.

Please follow and like us:
Pin Share