Meniu “faraonic” la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Sturionul și icrele negre nu au lipsit de la masă

Meniu “faraonic” la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Sturionul și icrele negre nu au lipsit de la masă

Monica Bîrladeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele sâmbătă, 5 octombrie,  într-un cadru de poveste. Vedeta și soțul ei i-au cucerit pe invitați cu un meniu de lux, o locație de poveste și o muzică ce nu i-a lăsat să stea pe scaune.

Sturion, icre negre și roșii, nelipsite din meniu, la nunta actriței Monica Bîrladeanu și a soțului ei

Actrița a îmbrăcat două rochii superbe, albe, una cu accesorii strălucitoare. Ambele i-au pus în evidență silueta. Unul din momentele de neuitat ale serii a fost dansul mirilor, în care Monica Bîrladeanu și soțul ei au oferit un adevărat spectacol invitaților.

Așa cum era de așteptat, mirii au organizat totul ca la carte pentru cea mai importantă zi din viața lor. Monica Bîrladeanu și Valeriu Gheorghiță și-au surprins invitații cu băuturi fine și un meniu sofisticat.

La aperitiv, aceștia au fost serviți cu ou de găină, aromat cu sfeclă și un sos special, file de somon cu aromă de lămâie și portocale, piept de rață afumat cu dulceață de tomate. De asemenea, pe farfurie s-au regăsit și salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, dar și tartină cu icre negre, brânzeturi cu smochite. Dar și terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă și biscuit sărat.

La felul principal, invitații au fost serviți cu sturion (nisetru) rumenit, cu unt negru și salată de cuc-cus în foaie de orez copt. Mai apoi au sosit sarmalele învelite în frunze de hrean, tei, viță și varză.

Acestea au fost făcute cu vin și borș de casă, si servite cu mămăligă, smântână și ardei iute. Ulterior, invitații au fost serviți și cu mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri și cartofi copți cu ulei de măsline, aromați cu rozmarin.

Monica Bîrladeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit într-un cadru de basm

Și la capitolul desert, mirii au fost extrem de atenți. Tortul a avut un aspect spectaculos și a fost și delicios. Preparatul a fost din bezea italiană cu un ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool. Băuturile fine n-au lipsit de la masa festivă, așa că invitații mirilor au avut de-a dreptul răsfățați.

Printre invitați s-au numărat și o mulțime de prieteni de-ai actriței. Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil, Dana Rogoz, Andreea Marin, Geanina Ilieș, Elvira Deatcu, Andreea Raicu au fost câteva dintre vedetele prezente la nunta Monicai Bîrladeanu.

Decorațiunile în alb, locația superbă, și meniul rafinat le-a creat invitaților o experiență de neuitat. Si de asemenea, o petrecere de vis pe care și-o vor aminti cu plăcere.

Please follow and like us:
Pin Share