Real Madrid, anunț oficial despre accidentarea lui Dani Carvajal: “Triplă fractură!”

Real Madrid, anunț oficial despre accidentarea lui Dani Carvajal: “Triplă fractură!”

Vești proaste pentru Dani Carvajal. Câștigătorul Ligii Campionilor cu Real Madrid și Campionatului European cu Spania va sta departe de terenul de joc pentru tot sezonul. Fundașul și-a rupt ligamentele la finalul meciului cu Villareal.

Dani Carvajal va sta pe bară între 8 și 10 luni

Meciul dintre Real Madrid și Villareal s-a terminat 2-0, grație reușitelor lui Valverde și lui Vinicius Junior. Chiar dacă partida nu a pus-o pe Real în dificultate, problemele pentru madrileni au apărut aproape de fluierul final.

În ultimele secunde ale partidei, Dani Carvajal a avut o intervenție greșită asupra lui Yeremy Pino, fotbalistul lui Villareal. Încercând să șuteze mingea departe de atacantul adversarilor, Carvajal și-a întins prea mult piciorul și a căzut accidentat.

A fost un moment trist pentru fotbalul mondial. Imaginile și videoclipurile în care fundașul lui Real țipa de durere au făcut înconjurul internetului.

When you see a grown man screaming like this, then it is very serious.

Rivalry aside, quick recovery Dani Carvajal.
I don’t want Real Madrid fans complaining when we put 4 past them in the El Clasico pic.twitter.com/VUIHQP74VD

— FCBmamba (@bankole_bis) October 5, 2024

Pe platforma X, un internaut a postat momentele mai puțin fericite pentru spaniol: „Când vezi un adult în toată firea țipând așa, atunci treaba este foarte serioasă”, a fost mesajul însoțitor clipului cu Dani Carvajal.

Ulterior, Real Madrid a venit cu un comunicat oficial în legătură cu cele întâmplate pe Santiago Bernabeu. Madrilenii au anunțat diagnosticul fundașului pe pagina lor de internet.

„În urma testelor efectuate jucătorului nostru Dani Carvajal de către Serviciile Medicale Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, o ruptură a ligamentului colateral extern și o ruptură a tendonului popliteu la piciorul drept”, au transmis cei de la Real Madrid.

Mesajul lui Dani Carvajal pe SocialMedia

După ce medicii l-au mai stabilizat, Dani Carvajal a urcat o poză cu el pe rețelele sociale. Imaginea a venit alături de un mesaj în care fundașul explica ce se va întâmpla cu el în viitor.

Spaniolul s-a referit exclusiv la accidentarea suferită. A spus că se va opera la ligamente, fapt ce-l va ține departe de gazon pentru câteva luni. Vizibil optimist, campionul Spaniei s-a pronunțat pregătit de revenirea în tricoul echipei câștigătoare de Liga Campionilor.

Potrivit unui articol de pe GOAL, Dani Carvajal ocupă poziția 4 în clasamentul Balonului de Aur FIFA. Sezonul trecut fundașul s-a remarcat mai mult ca niciodată. A contribuit la club și la națională cu 7 goluri și 8 assisturi. În plus, a câștigat EURO 2024 cu Spania, Liga Campionilor, LaLiga și Supercupa Spaniei cu Real Madrid.

Please follow and like us:
Pin Share