FC Botoșani – Rapid, în etapa 12 din SuperLiga, de la 18:15. Echipele probabile și cotele la pariuri. Giuleștenii caută o nouă victorie

FC Botoșani – Rapid, în etapa 12 din SuperLiga, de la 18:15. Echipele probabile și cotele la pariuri. Giuleștenii caută o nouă victorie

Meciul FC Botoșani – Rapid reprezintă o oportunitate excelentă pentru formația lui Marius Șumudică să se apropie de play-off. Moldovenii se află în subsolul clasamentului, însă nu pot fi considerați victime sigure, mai ales după ce au reușit în runda precedentă.

Live video FC Botoșani – Rapid, etapa 12 SuperLiga. Marius Șumudică vrea să se apropie de play-off

Rapid a reușit să obțină patru puncte în ultimele două meciuri, ceea ce le-a permis alb-vișiniilor să ajungă la doar două în spatele locului 6, CFR Cluj, înainte de startul rundei cu numărul 12. Pentru a menține mari speranțele clasării pe o poziție avantajoasă, la finalul sezonului regular, Rapid trebuie să învingă la Botoșani.

O așteaptă un teren dificil și o formație motivată, mai ales după ce oamenii lui Liviu Ciobotariu au izbutit să revină aproape miraculos în partida cu Dinamo, din etapa a 11-a. Conduși cu 2-0 în minutul 75, moldovenii au marcat rapid două goluri și au scos un punct prețios pe “Arcul de Triumf“.

În ciuda acestui rezultat bun, FC Botoșani a început etapa din postura ultimei clasate, astfel că presiunea este foarte mare în continuare. Istoricul recent al confruntărilor dintre cele două echipe o indică pe Rapid drept favorită, însă ultimul duel de la Botoșani s-a terminat 0-0, în 2023.

Cine transmite la TV FC Botoșani – Rapid, etapa 12 SuperLiga, de la ora 18:15

Meciul care începe la o oră atipică pentru SuperLiga, 18:15, va putea fi urmărit pe canalele Prima Sport 1 și Digisport 1. Totodată,. FANATIK.ro te ajută să te uiți la FC Botoșani – Rapid LIVE VIDEO online. Meciul va fi în direct și pe Prima Play și Digi Online.

Cine arbitrează FC Botoșani – Rapid, în runda 12 din SuperLiga

Pentru ultimul meci jucat de FC Botoșani și Rapid, înaintea pauzei internaționale, CCA a ales să delege următoarea brigadă de arbitri:

Arbitru central:
Arbitri linii: și
Arbitru de rezervă:
Arbitru VAR:
Asistent VAR:

Echipe probabile FC Botoșani – Rapid, etapa 12 SuperLiga

Având în vedere forța celor două echipe, obiectivele lor și valoarea loturilor, giuleștenii nu iau în calcul decât victoria, în timp ce botoșănenii s-ar mulțumi și cu un egal. Iată cum arată echipele probabile:

FC Botoșani: Pap – Friday, Matricardi, Miron, Pavlovic – Aldair, Junior, Florescu, Ongenda – Lopez, Bodișteanu. Antrenor: Liviu Ciobotariu
Rapid: Siegrist – Manea, Pașcanu, Săpunaru, Borza – Kait, Christensen, Grameni – Pop, Burmaz, Petrila Antrenor: Marius Șumudică

Program și rezultate etapa 12 SuperLiga

Cea de-a 12-a etapă din Superliga se va încheia cu FCSB – Gloria Buzău, meci programat la 21:00, pe Arena Națională. Iată programul complet al etapei:

Vineri, 4 octombrie

ora 18:00 UTA – Petrolul Ploiești 3-1
ora 21:00 Farul – Dinamo 1-1

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 16:45 Unirea Slobozia – U Cluj
ora 19:00 CFR Cluj – Poli Iași
ora 21:30 Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Duminică, 6 octombrie

ora 13:30 Hermannstadt – Sepsi
ora 18:15 FC Botoșani – Rapid (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 21:00 FCSB – Gloria Buzău (Prima Sport 1, Digisport 1)

Clasament SuperLiga etapa 12

Doar opt puncte a acumulat FC Botoșani în primele 10 meciuri jucate în acest sezon. Moldovenii au avut și o partidă amânată, cu FCSB, însă situația lor nu este una încurajatoare. Rapid, în schimb, se află în cărți pentru un loc în play-off.

Clasament Superliga, înainte de etapa 12. Sursa foto: LPF

Cote la pariuri FC Botoșani – Rapid

Giuleștenii au prima șansă la victorie, conform bookmakerilor, însă cota lor este una mare, de 2,00. Egalul are cota 3,45, în timp ce succesul celor de la FC Botoșani este cotat cu 3,95.

Ultimele două meciuri jucate de FC Botoșani au generat 10 goluri, în total. Cota pe ambele marchează este 1,80, iar “peste 2,5 goluri“ are cota 2,02, una destul de interesantă.

Cu cine joacă FC Botoșani și Rapid în etapa a 13-a

După pauza internațională, FC Botoșani și Rapid revin la treabă împotriva unor adversari destul de complicați. Iată ce le așteaptă pe cele două echipe:

Universitatea Craiova – FC Botoșani (20 octombrie, ora 16:00)
Rapid – Farul Constanța (21 octombrie, ora 21:00)

Vezi live video FC Botoșani – Rapid în etapa 12 din SuperLiga. Actualizări, reacții și rezumat

Rămâi pe FANATIK.ro pentru a afla toate amănuntele despre meciul FC Botoșani – Rapid. Aici găsești detalii în timp real despre ce se întâmplă la stadion, echipele oficiale de start și tot noi te ajutăîm să fii primul informat atunci când se marchează.

La finalul partidei, poți să găsești tot pe site-ul nostru declarațiile oferite de protagoniștii partidei, în frunte cu Marius Șumudică și Liviu Ciobotariu, dar și reacțiile jucătorilor implicați!

Please follow and like us:
Pin Share