Scene ca-n filmele de comedie în Sectorul 4. Un bărbat decis să se arunce de la balcon a plonjat din etaj în etaj, fiind prins de polițiștii aflați la vecini și la sol

Scene ca-n filmele de comedie în Sectorul 4. Un bărbat decis să se arunce de la balcon a plonjat din etaj în etaj, fiind prins de polițiștii aflați la vecini și la sol

Pe 5 octombrie 2024, ora 11.00, o intervenție dramatică a avut loc în Sectorul 4 al Bucureștiului, când polițiștii Secției 26 au fost alertați prin sistemul 112 cu privire la un bărbat de 65 de ani care amenința că se va arunca de la etajul 2 al apartamentului său.

La fața locului, echipajele de intervenție au confirmat rapid cele sesizate: bărbatul se afla pe exteriorul balconului, în pericol iminent de cădere. Ușa apartamentului era descuiată și întredeschisă, facilitând astfel intrarea polițiștilor. Aceștia au acționat imediat, intervenind cu scopul de a-l salva pe bărbat.

Diana Șoșoacă și-a redepus candidatura la Biroul Electoral Central. Noul dosar va fi analizat astăzi

Polițiștii au pătruns în apartament și l-au prins de braț pe bărbat, reușind astfel să atenueze căderea. Între timp, colegii lor, aflați pe balconul apartamentului de dedesubt, unde au intrat cu acordul proprietarilor, au fost pregătiți să-l prindă.

Odată ce a aterizat pe balconul vecinilor, bărbatul a manifestat un comportament agitat și s-a mai aruncat în gol, însă a fost prins la sol de echipajele de poliție și pompieri. Din fericire, echipajul de prim ajutor, care a sosit pentru a evalua situația, nu a constat leziuni majore în urma incidentului.

După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate, unde va beneficia de asistență. În prezent, cercetările continuă, polițiștii secției 26 de Poliție urmând să stabilească toate circumstanțele în care s-a petrecut acest incident.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru Alegerile Prezidențiale s-a încheiat. Lista celor care ne vor cere votul în noiembrie

Please follow and like us:
Pin Share