E oficial. Șoșoacă a depus o nouă candidatură pentru prezidențiale

RMAG news

Update: Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a confirmat că  Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenţiale, iar duminică, la ora 18,00, BEC va lua în discuţie această solicitare şi va da un răspuns.

„Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura sâmbătă, la 23,50. Termenul de depunere a candidaturilor a expirat azi-noapte, la ora 24,00, iar dânsa a depus la 23,50, deci în termen. Nu a mai depus semnăturile, a depus dosarul de candidatură fără semnături.

Biroul Electoral Central se pronunţă în 24 de ore asupra candidaturilor, iar astăzi, la ora 18,00, BEC se va pronunţa pe candidatura lui Ludovic Orban, care a fost depusă ieri după-masă, spre seară, şi pe a Dianei Şoşoacă.

După şedinţă, BEC va da un comunicat de presă”, a declarat Greblă pentru AGERPRES.

Diana Șoșoacă ar fi depus o nouă candidatură pentru alegerile prezidențiale, sâmbătă noapte, cu doar câteva minute înainte ca BEC să se închidă, potrivit surselor B1TV.

Ar fi vorba despre același dosar, iar decizia ar trebui luată astăzi de către BEC, care se reunește la ora 18.00.

Reprezentații vor stabili dacă poate fi înscrisă cu aceleași semnături sau va fi respinsă de către BEC, ținând cont de acest motiv. Astfel, senatoare ar încerca să evite decizia CCR care i-a respins anterior candidatura.

Şoşoacă. „Absolut toate condiţiile au fost îndeplinite. CCR nu poate…”

CCR i-a respins candidatura. Șoșoacă, scoasă din lupta pentru Cotroceni

 

The post E oficial. Șoșoacă a depus o nouă candidatură pentru prezidențiale appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share