Adelina Pestrițu, în centrul atenției la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cum s-a îmbrăcat, ținuta ei a atras toate privirile

Adelina Pestrițu, în centrul atenției la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cum s-a îmbrăcat, ținuta ei a atras toate privirile

Adelina Pestrițu, în centrul atenției la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cum s-a îmbrăcat, ținuta ei a atras toate privirile. Influencerița este recunoscută pe social media pentru pasiunea sa pentru modă și accesoriile de lux.

Adelina Pestrițu, în lumina reflectoarelor la nunta Monicăi Bîrlădeanu. În ce fel a apărut, rochia vedetei a strălucit

Adelina Pestrițu, în lumina reflectoarelor la nunta Monicăi Bîrlădeanu. În ce fel a apărut, rochia vedetei a strălucit. Fosta soție a lui Liviu Vârciu știe cum să se pună în valoare de fiecare dată când ajunge în atenția publicului.

În urmă cu puțin timp a fost invitată la un eveniment grandios la Palatul Snagov, dovadă că a îmbrăcat o ținută de milioane. A optat pentru o rochie de tip sirenă, neagră și confecționată din dantelă, care i-a venit perfect.

Croiala rochiei, cât și materialul din care a fost realizată ținuta au reușit să scoată în evidență silueta vedetei. Influencerița a reușit să fie elegantă și datorită accesoriilor pe care le-a purtat la urechi și pe degete.

„Cu frumoasa mireasă în ziua ei specială. Vă doresc o viață întreagă de iubire și fericire”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul unor imagini în care apare alături de actrița Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

„O noapte de neuitat. Sărbătorind-i pe Monica Bîrlădeanu și Valeriu în ziua lor specială”, a completat vedeta pe social media, unde a primit numeroase complimente pentru rochia pe care a îmbrăcat-o.

Adelina Pestrițu, la nunta actriței Monica Bîrlădeanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre viața din online

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. În plus, se numără printre influencerițele care reușesc să câștige mulți bani de pe urma campaniilor pe care le desfășoară în mediul virtual.

Cu toate acestea frumoasa brunetă susține că activitatea pe care o practică poate fi obositoare uneori. În plus, trebuie să renunțe la multe lucruri din viața privată, cum ar fi să lase în plan secund timpul petrecut cu familia.

„Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop.

Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18:00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema”, a declarat Adelina Pestrițu la un moment dat, scrie perfecte.ro.

Please follow and like us:
Pin Share