Orașul din România care i-a impresionat până și pe străini. Are peisaje spectaculoase, aer curat, iar destinația e cu adevărat magică, indiferent de anotimp

Orașul din România care i-a impresionat până și pe străini. Are peisaje spectaculoase, aer curat, iar destinația e cu adevărat magică, indiferent de anotimp

Orașul din România care i-a impresionat până și pe străini. Are peisaje spectaculoase, aer curat, iar destinația e cu adevărat magică, indiferent de anotimp. A fost inclus în top 10 cele mai frumoase destinații montane din Europa.

Localitatea românească care i-a uimit pe turiștii străini. Are priveliști impresionante, aerul pur și e un obiectiv superb în orice sezon

Localitatea românească care i-a uimit pe turiștii străini. Are priveliști impresionante, aerul pur și e un obiectiv superb în orice sezon. Orașul este luat cu asalt și de foarte mulți români în sezonul cald pentru că astfel „se adăpostesc” de temperaturile caniculare.

Destinația turistică care este pe placul călătorilor din afara țării și care se găsește într-un clasament important este Brașov. Jurnaliștii de la publicația americană Yardbaker consideră că locul are un farmec cu totul aparte.

Gazetarii din SUA au pus regiunea pe poziția a noua în top 10 cele mai frumoase destinații montane din Europa. Vizitatorii care au ajuns aici au rămas cu impresii plăcute, dovadă că orașul din Transilvania este noua „perlă” a turismului românesc.

Zona primește un aflux de turiști, mai ales din Statele Unite ale Americii. Brașov este cunoscut la nivel mondial drept a doua localitate cea mai vizitată din România. Pe prima poziție se află București, care reușește să atragă cei mai mulți turiști.

Orașul Brașov, în topul preferințelor americanilor

„Situat în Transilvania, în Munții Carpați, orașul Brașov primește doar o mică parte din vizitatorii unor destinații similare din Austria, Franța și Elveția”, au declarat jurnaliștii din Statele Unite ale Americii, conform chefdevacanta.ro.

„Sunt destinații absolut magice, indiferent de anotimp”, au mai spus jurnaliștii americani când au realizat clasamentul cu cele mai frumoase destinații montane din Europa, mai arată sursa menționată anterior.

Orașul Brașov se numără, așadar, în topul preferințelor americanilor. Turiștii străini recomandă destinația turistică pentru că are peisaje spectaculoase, aer curat și obiective care nu trebuie trecute cu vederea.

În plus, cazarea este foarte accesibilă la preț, la fel și biletele de avion. Cele mai multe cazări se fac prin sistemul Airbnb, localnicii punându-și la dispoziție casele și apartamentele, în special pe perioade scurte de timp.

Această metodă a revoluționat turismul în ultimul deceniu. Așa se face că municipiul Brașov a reușit să se claseze peste multe destinații râvnite în sezonul de schi, cum ar fi Innsbruck sau Kitzbuhel din Austria.

Please follow and like us:
Pin Share