După 11 ani de căsnicie cu Ilan Laufer, Alina Laufer a făcut anunțul: ”Nu îmi place să fiu eu cea care…”

După 11 ani de căsnicie cu Ilan Laufer, Alina Laufer a făcut anunțul: ”Nu îmi place să fiu eu cea care…”

După 11 ani de căsnicie cu Ilan Laufer, Alina Laufer a făcut anunțul. Fosta soție a lui Jorge a dezvăluit ce nu îi place să facă, de fapt, în mariajul din care au rezultat și doi copii gemeni pe nume Davina şi Nathaniel.

La 11 ani de la nunta cu Ilan Laufer, Alina Laufer a dat vestea cea mare. Ce nu vrea să facă frumoasa vedetă în relație

La 11 ani de la nunta cu Ilan Laufer, Alina Laufer a dat vestea cea mare. Ce nu vrea să facă frumoasa vedetă în relația amoroasă pe care o are. A dat cărțile pe față, fără să se gândească că va fi judecată de ceilalți.

Cei doi își împart sarcinile și responsabilitățile în mod egal. De asemenea, când vine vorba de decizii importante se consultă, însă fosta soție a lui Jorge recunoaște că nu este genul de persoană care să-și asume hotărârile finale în căsnicie.

„Nu îmi place să fiu eu cea care ia deciziile importante pentru viața noastră, pentru că implică foarte multă responsabilitate. El este mult mai echilibrat, cu experiență de viață și cu viziune de ansamblu mult mai mare decât mine.

Eu văd acolo o bucățică, știu că pe aia trebuie să o fac bine, dar nu am o imagine de ansamblu atât de bună”, a spus Alina Laufer în emisiunea Viața fără filtru, moderată de Mădălin Ionescu, relatează cancan.ro.

Ilan și Alina Laufer, o familie unită

Ilan și Alina Laufer se bucură de o căsnicie frumoasă și solidă. Au trecut peste multe obstacole și probleme, dar au rămas împreună pentru că se bazează pe comunicare, înțelegere și mai ales, pe rutina zilnică.

Știu exact care este programul pe care îl au, mai ales de când au devenit părinți. În plus, merg la sală împreună, se plimbă frecvent prin parc, iar în weekend obișnuiesc să se deconecteze în casa pe care o dețin la Cornu sau în altă parte.

„Când vine vorba de decizii, de obicei le luăm împreună. Poate le inițiez eu de cele mai multe ori, dar nu prea iau decizii singur. Ne consultăm, dar Alina lucrează foarte mult alături de mine când implementăm o decizie.

Nu o fac singur și din punctul ăsta de vedere este de mare ajutor”, a completat Ilan Laufer, mai arată sursa menționată. În altă ordine de idei, Alina Laufer a fost cerută în căsătorie de afacerist după numai două luni de relație.

Please follow and like us:
Pin Share