Impact mortal între un tren și o mașină în Buzău. Șoferul a murit și pasagerul a fost grav rănit

Impact mortal între un tren și o mașină în Buzău. Șoferul a murit și pasagerul a fost grav rănit

O tragedie s-a produs duminică, în județul Buzău, după ce un accident sever a avut loc la o trecere de cale ferată. Impactul a avut loc în localitatea Vernești, unde un tren de călători a lovit un autoturism.

Accident mortal la Buzău. Un om a murit

Din nefericire, șoferul vehiculului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a decedat în urma coliziunii. O femeie de 33 de ani, aflată pe locul pasagerului, a suferit răni și a fost transportată de urgență la spital pentru tratamente suplimentare.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că trenul personal care circula pe direcţia Nehoiaşu către Buzău a intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi accesat trecerea la nivel cu calea ferată.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto, de 45 de ani, şi cu rănirea pasagerei, de 33 de ani, aceasta fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ.

Accidentul s-a produs pe ruta Nehoiașu – Buzău, când autoturismul s-a angajat pe trecerea de cale ferată chiar în momentul în care trenul se apropia. În urma impactului puternic, șoferul și-a pierdut viața pe loc, iar femeia a fost rănită grav.

Autoritățile au deschis o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia și cum ajuns șoferul să se angajeze într-o traversare atât de periculoasă.

Un alt accident grav s-a produs duminică pe Autostrada Soarelui

Un accident rutier extrem de grav a avut loc duminică dimineața, pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a răsturnat, iar un copil a murit în urma impactului. Traficul a fost afectat de acest incident, iar șoferul, aflat în stare gravă, a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit informațiilor transmise de Centrul Infotrafic al Poliției Române, accidentul s-a produs pe autostrada A2, la kilometrul 64, în direcția litoralului, aproape de localitatea Lehliu-Gară, în județul Călărași.

Vehiculul de mare tonaj, încărcat cu produse alimentare, a lovit parapetul de protecție și s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, copilul de 11 ani aflat în TIR și-a pierdut viața.

Traficul a fost restricționat în zonă: banda de decelerare spre Lehliu-Gară a fost închisă, iar prima bandă a fost parțial blocată pentru a permite ridicarea tirului.

Please follow and like us:
Pin Share