FCSB – Gloria Buzău, în etapa 12 din SuperLiga, de la 21:00. Ambele formații au un moral excelent

FCSB – Gloria Buzău, în etapa 12 din SuperLiga, de la 21:00. Ambele formații au un moral excelent

Confruntarea FCSB – Gloria Buzău este ultimul meci al etapei și, totodată, ultima partidă jucată de cele două echipe înainte de pauza internațională. Ambele formații traversează perioade foarte bune, pe care vor să le încununeze cu un rezultat pozitiv duminică seara.

Live video FCSB – Gloria Buzău, etapa 12 SuperLiga. Gazdele vin după o victorie de răsunet în Europa League

FCSB a reușit să o învingă pe PAOK cu 1-0 în urmă cu trei zile, după golul lui Daniel Bîrligea, deși a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică. Eliminat a fost căpitanul Darius Olaru, care are totuși drept de joc în campionat. La fel cum ar fi avut și mijlocașul Mihai Lixandru, care s-a accidentat însă foarte grav și va absenta o perioadă îndelungată de pe teren.

Probleme are FCSB și în centrul apărării, unde singura soluție viabilă este Vlad Chiricheș. Dawa este suspendat, Ngezana este accidentat, iar Mihai Popescu a fost și el suspendat, după cartonașul roșu primit la meciul cu Petrolul Ploiești. Meciul cu Gloria este cea de-a doua etapă din tot atâtea pe care fostul fundaș al Farului le are de ispășit.

FCsSB este în revenire de formă, iar în ultimele opt meciuri a suferit o singură înfrângere și a remizat în două rânduri. Campioana are prima șansă cu Gloria Buzău, echipă care are, totuși, cu doar trei puncte mai puțin în clasament. Trupa lui Eugen Neagoe este neînvinsă în ultimele trei partide.

Buzioenii au remizat 0-0 cu Oțelul Galați și 3-3 la Botoșani, iar în runda precedentă au învins cu 1-0 pe Farul Constanța! Așadar, Budescu și compania vin cu pretenții pe Arena Națională și speră să obțină măcar un egal.

Cine transmite la TV FCSB – Gloria Buzău, etapa 12 SuperLiga, de la ora 21:00

Partida care va fi prima jucată pe FCSB pe cel mai mare stadion al țării în SuperLiga, în acest sezon, va fi transmisă pe Prima Sport 1 și Digisport 1. De asemenea, FANATIK.ro te ajută să vizionezi FCSB – Gloria Buzău LIVE VIDEO online. Duelul va fi în transmis și pe Prima Play și Digi Online.

Cine arbitrează FCSB – Gloria Buzău, în runda 12 din SuperLiga

Meciul care se joacă la București va fi arbitrat, ca urmare a deciziei CCA, de următoarea brigadă:

Arbitru central: Sebastian Colțescu
Arbitri linii: Daniel Mitruți și Cristian Ilinca
Arbitru de rezervă: Alina Ionela Peșu
Arbitru VAR: Florin Andrei
Asistent VAR: Andrei Antonie

Echipe probabile FCSB – Gloria Buzău, etapa 12 SuperLiga

Gigi Becali a anunțat, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, cum va arăta echipa FCSB-ului la meciul cu buzoienii. Vor fi schimbări majore, față de meciul de la Salonic, iar în centrul liniei de fund va fi folosit Șut. Iată cum arată echipele probabile pentru această partidă:

FCSB: Târnovanu – Crețu / Pantea, Șut, Chiricheș, Panțîru – Edjouma, Alhassan – Ștefănescu, Olaru, Miculescu – Popa. Antrenor: Elias Charalambous
Gloria Buzău: Lazar – Cirrani, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu Antrenor: Eugen Neagoe

Program și rezultate etapa 12 SuperLiga

FCSB – Gloria Buzău este epilogul etapei cu numărul 12, ultima de înaintea pauzei internaționale. Iată ce alte meciuri au fost programate în acest weekend:

Vineri, 4 octombrie

ora 18:00 UTA – Petrolul Ploiești 3-1
ora 21:00 Farul – Dinamo 1-1

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 16:45 Unirea Slobozia – U Cluj
ora 19:00 CFR Cluj – Poli Iași
ora 21:30 Oțelul Galați – Universitatea Craiova

Duminică, 6 octombrie

ora 13:30 Hermannstadt – Sepsi
ora 18:15 FC Botoșani – Rapid
ora 21:00 FCSB – Gloria Buzău

Clasament SuperLiga etapa 12

FCSB a început runda de pe locul 11, însă are șanse foarte bune să se apropie de pozițiile de play-off. Roș-albaștrii au și o restanță de jucat, pe terenul “lanternei“ FC Botoșani. Iată cum se prezenta ierarhia, înaintea acestei etape:

Clasament Superliga, înainte de etapa 12. Sursa foto: LPF

Cote la pariuri FCSB – Gloria Buzău

Bookmakerii o dau drept favorită clară pe campioana en-titre, înaintea confruntării cu Gloria Buzău. Cota pe 1 solist este una foarte mică, de 1,36, în ciuda echipei experimentale pe care a decis să o utilizeze Gigi Becali.

Remiza este cotată cu 5,10, în timp ce succesul oaspeților antrenați de Eugen Neagoe este cotat cu 9,50. Pariorii care cred într-o surpriză pot merge și pe varianta șansei duble. X2 are o cotă foarte interesantă, de 3,30.

Cu cine joacă FCSB și Gloria Buzău în etapa a 13-a

FCSB va juca marele derby peste fix două săptămâni, iar provocarea pentru campioană va fi să aibă jucătorii apți de joc și în formă, dat fiind faptul că mulți dintre ei vor fi convocați la loturile naționale. Gloria este programată să joace cu două zile mai devreme. iată programul celor două echipe:

Gloria Buzău – Hermannstadt (18 octombrie, ora 18:00)
Dinamo – FCSB (20 octombrie, ora 21:00)

Vezi live video FCSB – Gloria Buzău în etapa 12 din SuperLiga. După meci, aici găsești super reacțiile protagoniștilor

Doar pe FANATIK.ro poți afla în cel mai scurt timp echipele oficiale de start, după confirmarea acestora de către FCSB și Gloria Buzău. Tot aici afli, în format LIVE TEXT, cum se desfășoară partida, cine a marcat și cum a reușit să înscrie.

La final, te așteptăm cu concluziile protagoniștilor. Vor fi pe site-ul nostru reacțiile lui Gigi Becali, Elias Charalambous, Eugen Neagoe, precum și declarațiile jucătorilor care vor atrage toate privirile pe Arena Națională. Rămâi alături de noi!

Please follow and like us:
Pin Share