Ce conține, de fapt, borșul magic de la Delikat cumpărat din supermarket. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă

Ce conține, de fapt, borșul magic de la Delikat cumpărat din supermarket. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă

Ce conține, de fapt, borșul magic de la Delikat cumpărat din supermarket. Sute de mii de români îl preferă și îl folosesc în ciorbă. Acest produs oferă un gust delicios în toate preparatele culinare tradiționale.

Ce compoziție are, în realitate, borșul magic de la Delikat achiziționat din magazin. Foarte multe gospodine îl adaugă în ciorbă

Ce compoziție are, în realitate, borșul magic de la Delikat achiziționat din magazin. Foarte multe gospodine îl adaugă în ciorbă indiferent că este vorba de un gust original, legume sau cu aromă de smântână.

Producătorul oferă o bază pentru mâncăruri diverse, perfectă pentru numeroase feluri de ciorbă, de la perișoare până la cea de legume. Așadar, borșul magic conține acidifianţi, printre care se numără acid citric și acid lactic.

Conform site-ului oficial, mai are amidon de porumb, regulator de aciditate (lactat de calciu), sare, seminţe de țelină, rădăcină de leuştean, într-un raport de 1,8%, tărâţe de grâu (1,1%) și grăsime vegetală de palmier.

În plus, borșul magic de la Delikat mai are frunze de leuştean (0,3%), făină de porumb (0,1%) și o aromă naturală de leuștean. Producătorul român mai transmite că în ambalaj se pot găsi inclusiv urme de lapte, ou, muștar și soia.

Din ce este făcut borșul magic Delikat cu legume

Borșul magic Delikat cu legume conține sare, acidifiant (acid citric, acid lactic), zahăr, amidon de porumb, tărâţe de grâu (4,9%) și regulator de aciditate. Acest regulator de aciditate este reprezentat de lactat de calciu.

Mai are în compoziție sa o cantitate de 4,6% de legume, care sunt în proporţii variabile: morcov, păstârnac, rădăcină de leuştean, praz. Nu lipsesc nici seminţele de țelină, grăsimea vegetală de palmier, pătrunjelul, făina de porumb (0,1%) și colorantul (riboflavină).

Pe de altă parte, borșul magic de la Delikat cu smântână are o compoziție complet diferită. Producătorul anunță că este făcut din zer pudră care este făcut din lapte, maltodextrină, grăsime vegetală (palmier), lactoză, făină de grâu și acidifiant (acid citric, acid lactic).

Pentru o aromă savuroasă are smântână pudră (5%). Totodată, mai are sare, zahăr, regulator de aciditate (lactat de calciu), condimente (seminţe de țelină, rădăcină de leuştean (0,6%)), tărâţe de grâu (1%), pătrunjel, făină de porumb (0,1%) și arome. Poate conţine: ou, muștar și soia.

Please follow and like us:
Pin Share