Scoaterea din joc a lui Șoșoacă din Cursa pentru Cotroceni, analizată de Miron Mitrea: Nu îi folosește deloc PSD-ului. Din contră, îi va crea doar probleme

Scoaterea din joc a lui Șoșoacă din Cursa pentru Cotroceni, analizată de Miron Mitrea: Nu îi folosește deloc PSD-ului. Din contră, îi va crea doar probleme

“Am spus acum o saptamana ca exista probabilitatea ca Sosoaca sa nu candideze la functia de presedinte. Cand m-ai intrebat daca e o informatie sau o analiza am zis ca e o analiza. Acum vor exista foarte multe discutii. Fiecare actor politic va incerca sa isi majoreze propria lui sansa.

Eu nu exclud nicio varianta. Eu stiu ca sigur nu exista intamplari, coincidente. 

A fost o analiza uitandu-ne la viata politica, la linistea care se lasase si la faptul ca jocul parea inchis. Sondajele  – nu neapara care se vad publice, dar si acelea – aratau un tur doi Marcel Ciolacu – Nicolae Ciuca, cu o sansa majora pentru Ciolacu sa castige. (…)

In general, in politica, cand lucrurile par sa mearga asa cum iti doresti, asa cum ar fi normal – apare ceva. Este or egula de baza. Intotdeuna exista oameni nefericiti cu asemenea situatii.

Daca Marcel a facu miscarea asta, e una de 2 lei pentru PSD. Nu ii foloseste deloc PSD-ului. Din contra, ii va crea probleme deosebite si lui in campanie, dar si in campania pentru parlamentare. 

Daca e o miscare gandita de alt partid, nu vad care e partidul care poate castiga de pe urma acestei miscari”, a declarat Miron Mitrea.

Intrebat cum vede declaratia lui Dan Nica care a dat de inteles, intr-o emisiune TV, cu privire la prezenta unor provocari pe care liderul SOS ar urma sa le intampine in drumul spre prezidentiale, Mitrea a raspuns: “Habar nu am de ce i-a dat drumul Dan. Ar fi trebuit sa spuna exact. A zis ca asa a citit el undeva. Eu il cunosc pe Dan de multi ani si cred ca zambetul lui a vrut sa creeze ceva. O sa trebuiasca sa ma gandesc ce a vrut Dan sa faca prin lansarea cu 3 zile inainte a unei chestiuni pe care noi am aflat-o dupa aceea cum s-a intamplat”.    

 

Please follow and like us:
Pin Share