Alexandru Jipa, gol de generic în FCSB – Gloria Buzău! Campioana, paralizată în start de meci. Video

Alexandru Jipa, gol de generic în FCSB – Gloria Buzău! Campioana, paralizată în start de meci. Video

La trei zile după succesul strălucitor cu PAOK Salonic, FCSB joacă pe teren propriu în faţa Gloriei Buzău. Roş-albaştrii au avut un start greoi de sezon şi nu putea fi alt obiectiv decât cele trei puncte.

Alexandru Jipa, gol de generic în FCSB – Gloria Buzău!

Dar Alexandru Jipa a încurcat calculele gazdelor încă din startul meciului. Angajat în minutul 5 de Ciranni în bandă, mijlocaşul Buzăului a trecut uşor de Panţîru, apoi pe lângă Edjouma şi a şutat imparabil de lângă Şut. VEZI VIDEO

Tîrnovanu, mascat la această fază, n-a avut nicio reacţie. Însă şutul lui Jipa a fost lângă bară şi chiar dacă nu ar fi avut vederea obturată, Tîrnovanu avea şanse reduse de a salva reuşita.

Penalty anulat cu VAR pentru FCSB!

Roş-albaştrii s-au aruncat în atac şi arbitrul a dictat penalty la faza imediat următoare. Vali Creţu a fost jenat de Alexandru Işfan, iar Sebastian Colţescu nu a ezitat să indice lovitura de pedeapsă.

Arbitrul a fost apoi chemat la marginea terenului după analiza VAR şi a schimbat decizia. Intervenţia asupra lui Vali Creţu nu a fost atât de serioasă, astfel că arbitrul a schimbat decizia.

Charalambous a atras atenţia înainte de meci!

Înaintea meciului, Elias Charalambous a atras atenţia asupra faptului că nu există meciuri uşoare, iar confruntarea cu Gloria Buzău va fi şi mai dificilă pentru că există multe accidentări şi suspendări la FCSB:

”Din păcate, l-am pierdut pe Lix (n.r.- Mihai Lixandru). Are o ruptură a ligamentelor încrucișate ce îl va ține departe de terenul de fotbal pentru o lungă perioadă. Este un jucător foarte important pentru noi, dar asta e viața în fotbal. Trebuie să acceptăm asta!

Lix este un băiat puternic, cu o mentalitate puternică. Sunt sigur că această accidentare o să îl întărească. De acord, o să aibă nevoie de o lungă perioadă pentru a se recupera. O să fie out! Cu toate acestea, caracterul său este puternic și se va întoarce alături de noi și mai puternic.

Ngezana se recuperează, nu va fi gata pentru mâine. Sunt suspendați Dawa și Mihai Popescu, nu îi avem la dispoziție. Cât despre Ngezana, am încredere că după pauză se va întoarce. La acest tip de accidentare avem mare grijă la recuperare, vorbim cu doctorii, care ne vor da aprobarea pentru revenirea sa”, a spus Charalambous la conferinţa de presă.

Please follow and like us:
Pin Share