Sebastian Colțescu, penalty ciudat dictat în FCSB – Gloria Buzău! S-a corectat după intervenția VAR. Video

Sebastian Colțescu, penalty ciudat dictat în FCSB – Gloria Buzău! S-a corectat după intervenția VAR. Video

FCSB și Gloria Buzău s-au întâlnit în runda cu numărul 12 din SuperLiga. Elevii lui Elias Charalambous au primit gol la prima ocazie importantă a buzoienilor, în minutul 5.

VAR i-a anulat un penalty lui FCSB în partida cu Gloria Buzău

Un minut mai târziu, a avut loc o fază controversată în careul Gloriei. „Centralul” Sebastian Colțescu a acordat penalty după un posibil fault al lui Ișfan asupra lui Vali Crețu.

Arbitrii din camera VAR au analizat faza și i-au sugerat lui Colțescu să revadă duelul pe ecranul de la marginea suprafeței de joc. În cele din urmă, partida a fost continuată fără acordarea unei lovituri de pedeapsă.

Vezi aici faza penalty-ului dictat de Sebastian Colțescu

FCSB, probleme mari înainte de partida cu Gloria Buzău

FCSB se confruntă cu probleme mari de lot în această perioadă. Campioana României are mai mulți jucători accidentați, printre care Siyabonga Ngezana și Mihai Lixandru.

Pe lângă situația lui Ngezana, Elias Charalambous nu s-a putut baza nici pe alți doi stoperi importanți, Joyskim Dawa și Mihai Popescu fiind suspendați.

Cu toate acestea, Elias Charalambous și-a păstrat optimismul și consideră că este foarte important ca Ngezana să se refacă în totalitate pentru nu a putea fi în pericol la revenirea pe gazon.

Despre Ngezana, am încredere că după pauză se va întoarce. La acest tip de accidentare avem mare grijă la recuperare, vorbim cu doctorii, care ne vor da aprobarea pentru revenirea sa. Avem destui jucători capabili să ajute echipa, nu îmi fac griji”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare duelului FCSB – Gloria Buzău.

Echipele de start la FCSB – Gloria Buzău

FCSB: Târnovanu – Crețu, Șut, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Oct. Popescu – Miculescu
Rezerve: Vlad, Tănase, Bîrligea, Popa, Baeten, Băluță, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Dr. Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu
Rezerve: Greab, Railean, Grosu, Turda, Dobroavlevici, Dumitrașcu, Akhmatov, T. Călin, Tescan, Al. Stan, Ion Gheorghe, Matos
Antrenor: Eugen Neagoe

Please follow and like us:
Pin Share