Larisa Iordache, surprinsă cu burtica de gravidă. Fosta gimnastă trece printr-o transformare incredibilă

Larisa Iordache, surprinsă cu burtica de gravidă. Fosta gimnastă trece printr-o transformare incredibilă

Larisa Iordache, fosta gimnastă a României, se pregătește să devină mama pentru prima dată. Alături de soțul ei, Cristian Chiriță, ea trăiește acum cele mai frumoase momente ale vieții sale.

Larisa Iordache, surprinsă cu burtica de gravidă. Fosta gimnastă trece printr-o transformare incredibilă

Fosta gimnastă Larisa Iordache se pregătește să pășească într-o nouă etapă a vieții sale, aceea de mamă. Sportiva trăiește acum emoțiile unei noi provocări alături de soțul său, Cristian Chiriță.

Larisa Iordache a ales să împărtășească vestea sarcinii pe rețelele de socializare, care a fost primită cu mare bucurie de către fani și apropiați. Imaginile postate recent o arată pe fosta gimnastă radiind de fericire, cu burtica de gravidă în prim-plan, într-o transformare ce a impresionat pe toată lumea.

Sarcina pare să o prindă bine pe fosta gimnastă. Fanii au observat o schimbare pozitivă în aspectul și atitudinea Larisei, mulți comentând că niciodată nu au văzut-o atât de fericită și împlinită.

Ea a ales să-și prezinte cu mândrie burtica de gravidă și a postat o fotografie emoționantă alături de partenerul ei, Cristian Chiriță.

Tranziția de la viața de sportiv de performanță la cea de părinte pare să fie una naturală pentru Larisa. Ea a menționat că se simte pregătită pentru această nouă etapă și își dorește ca micuțul să crească într-un mediu sănătos și armonios.

Totuși, fiind ambii din lumea sportului, Larisa și Cristian Chiriță au planuri ambițioase pentru viitorul lor copil.

Deși cuplul a ales să păstreze secret pentru moment sexul bebelușului, Larisa nu s-a sfiit să dezvăluie fanilor numele pe care le-au ales pentru viitorul lor copil: Amira pentru o fetiță și Isac pentru un băiețel.

”Am două nume, unul pentru fată și unul pentru băiat. Pentru fată Amira și pentru băiat Isac. Eu sunt pregătită. Mi se pare că sună foarte drăguț și regal și le-am întâlnit foarte rar. Ne dorim foarte tare ca copilul nostru să crească sănătos, în armonie și cred că o să încerce absolut toate sporturile pentru că suntem în lumea sportului”, a declarat Larisa Iordache, într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Please follow and like us:
Pin Share