Un bărbat a atacat o femeie la o pensiune din Craiova. Individul fusese externat de la psihiatrie pe semnătura surorii

Un bărbat a atacat o femeie la o pensiune din Craiova. Individul fusese externat de la psihiatrie pe semnătura surorii

Tocmai externat pe semnătura surorii sale de la o secție de psihiatrie a unui spital, un bărbat a atacat și bătut crunt o femeie la o pensiune din Craiova. Care este starea victimei.

Imagini șocante în Craiova: tânără de 32 de ani, bătută de un bărbat externat de la psihiatrie. Ieșise din spital pe semnătura surorii

Acest grav incident din județul Dolj a fost consemnat duminică, 6 octombrie, la orele dimineții. La o pensiune aflată centrul Craiovei, o tânără de 32 de ani, angajată ca recepționer, a fost bătută de un individ pe care nu îl cunoștea.

Ulterior, s-a aflat că individul ar avea grave probleme psihice. Acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare. Recent, a fost scos pe bază de semnătură de sora lui.

Femeia a revenit în țară în urmă cu două zile din Germania. Aceasta a considerat că fratele ei nu mai reprezintă un pericol. Avea să se înșele amarnic, întrucât bărbatul a fost la un pas de a produce o tragedie. A intrat într-o pensiune și a luat la pumni o angajată, fără să o cunoască.

Pe o filmare apărută în spațiul public se vede cum femeia, în vârstă de 32 de ani, este pur și simplu prinsă sub o avalanșă de lovituri. Aceasta abia se mai poate ține pe picioare.

Pentru a nu fi rănită grav, ea se apără cu mâinile goale. Se vede pe filmare cum, la un moment dat, încearcă să riposteze cu o coadă de mătură. În cadru mai apare o femeie.

La vederea agresiunii, aceasta este șocată. Într-o primă fază, ea vrea să îşi salveze colega. Realizează însă pericolul la care se poate expune, se retrage, iar apoi sună după ajutor.

Bărbatul cu probleme psihice a ajuns din nou la spital. Care e starea tinerei

La pensiunea din Craiova a ajuns o patrulă de poliție. Individul a ajuns din nou la Psihiatrie. În primă fază, polițiștii au deschis dosar penal pe numele lui, dar el nu va putea fi tras la răspundere dacă se dovedește că nu avea discernământ. Legea din țara noastră nu prevede sancțiuni nici pentru cei care și-au asumat responsabilitatea pentru el.

”În această dimineață, ora 07.30, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 de o femeie, de 32 de ani, din comuna Teasc, cu privire la faptul că, un bărbat necunoscut a pătruns în incinta unei unități de cazare din municipiul Craiova și o agresează, aceasta fiind angajată.

La fața locului, conform principiului cel mai apropiat polițist de locul evenimentului, a intervenit imediat o patrulă din cadrul Biroului Rutier Craiova, bărbatul de 57 de ani, din municipiul Craiova fiind imobilizat și încătușat.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Secției 1 Poliție Craiova, fiind desfășurate activități pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale”, potrivit IPJ Dolj.

Din fericire, tânără agresată nu a fost rănită grav. După drama trăită, medicii spun că femeia de 32 de ani e acum în afara oricărui pericol. ”A primit îngrijiri medicale, în urma investigațiilor s-a constatat că nu are leziuni post-traumatice. După investigații și tratament a fost eliberată la domiciliu“, a declarat Cristiana Geormăneanu, medic UPU Craiova, notează Observator News.

Please follow and like us:
Pin Share