Presa din Italia i-a analizat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă. Notele românilor după Bologna – Parma

Presa din Italia i-a analizat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă. Notele românilor după Bologna – Parma

Bologna – Parma, meci contând pentru etapa a 7-a din Serie A, s-a terminat 0-0. Dennis Man (26 de ani) a fost titular și înlocuit de antrenorul Fabio Pecchia în minutul 89. Valentin Mihăilă (24 de ani) a început partida ca rezervă în minutul 72.

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după Bologna – Parma 0-0

Tutto Mercato Web i-a acordat lui Dennis Man doar nota 5,5 pentru evoluția sa. Jurnaliștii italieni au recunoscut că au fost obișnuiți în ultima vreme cu prestații mai solide din partea golgheterului Parmei.

Totodată, ei au precizat că Dennis Man a început partida pe partea stângă și a revenit pe flancul drept în startul reprizei secunde. Italienii și-au justificat nota scăzută prin faptul că internaționalul român nu a fost deloc periculos. Ei au admis, în același timp, că Man a fost dezavantajat de faptul că Parma a evoluat în inferioritate numerică din minutul 52.

”Man 5.5 – Cu siguranță ne-a obișnuit cu un tip de meci foarte diferit. De data aceasta Pecchia a decis să-l joace la început pe banda stângă. Totuși nu a reușit niciodată să fie periculos. A revenit pe banda dreaptă în repriza secundă, dar inferioritatea numerică l-a dezavantajat”, a scris tuttomercatoweb.com.

Italienii consideră că Valentin Mihăilă a intrat bine în meci

Jurnaliștii italieni i-au acordat lui Valentin Mihăilă o notă mai mare, și anume 6,5. Ei au fost mulțumiți că aripa stângă a avut două ocazii de marca, deși a intrat pe teren abia în minutul 72. Într-una dintre cele două oportunități, Mihăilă a fost foarte aproape să înscrie golul victoriei pentru „cruciați”.

”Din minutul 72, Mihăilă 6.5 – A intrat și a creat două ocazii periculoase. A fost foarte aproape să găsească jokerul de trei puncte în timpul pe care l-a avut la dispoziție”, a mai precizat sursa citată despre fostul jucător al Universității Craiova.

Desfășurarea de forțe din Bologna – Parma 0-0

Nou-promovata Parma a reușit să obțină un punct mare în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a terminat neînvinsă deplasarea cu Bologna, formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 5 din Serie A (poziție ce i-a asigurat calificarea directă în grupa unică a Ligii Campionilor).

Parma s-a ținut bine în meci până în minutul 52, când Coulibaly a văzut cartonașul roșu direct. De atunci Bologna a dominat autoritar partida, iar echipa românilor a avut ca obiectiv principal să nu piardă jocul.

Antrenorul Fabio Pecchia a reușit ceea ce și-a propus, respectiv să sacrifice eficiența pe fază ofensivă pentru a corecta numeroasele greșeli din apărarea ”cruciaților”. În urma acestui rezultat, campioana din Serie B a sezonului precedent a ajuns la 6 puncte și se află pe locul 15. Ultima clasată în Serie A este Venezia cu 4 puncte.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost convocați de Mircea Lucescu pentru meciurile României din Liga Națiunilor cu Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie). Man este golgheterul Parmei cu 3 goluri și o pasă decisivă în 7 etape (partide). Și Valentin Mihăilă a bifat tot atâtea apariții, însă a înregistrat doar o pasă decisivă.

Please follow and like us:
Pin Share