Ianis Hagi, lăudat de fani, apoi făcut praf după ce a fost eliminat în primul meci de la revenire! Ce scriu scoţienii: “Abia revenise din sălbăticie!”

Ianis Hagi, lăudat de fani, apoi făcut praf după ce a fost eliminat în primul meci de la revenire! Ce scriu scoţienii: “Abia revenise din sălbăticie!”

Ianis Hagi a jucat pe 26 mai ultimul meci la nivel de club. Antrenorul lui Rangers, Phillipe Clement l-a reprimit în prima echipă şi l-a introdus la pauza meciului cu St. Johnstone, câştigat de Rangers cu 2-0.

Ianis Hagi, lăudat de fani, apoi făcut praf după ce a fost eliminat în primul meci de la revenire: “O intrare stupidă”

În minutul 58 al confruntării, Ianis Hagi a dat pasa decisivă pentru golul de 2-0 marcat de Cerny. Apoi, în minutul 81 al meciului, “Prinţul” a fost eliminat pentru o intrare foarte dură la un adversar.

Fanii lui Rangers au apreciat revenirea cu pasă decisivă a lui Ianis Hagi şi l-au lăudat pe Twitter pentru prestaţia excelentă de la debut: “Nu înţeleg de ce nu a jucat de la început” sau “Salvatorul nostru, Ianis Hagi”, au scris suporterii.

Însă, după cartonaşul roşu primit în final de meci, Hagi a fost criticat: “O intrare stupidă şi foarte stângace”, “Dacă mi-ai fi spus că cineva de la Rangers ar fi dat un assist şi ar fi fost eliminat, mă gândeam că ar fi fost englez sau scoţian nu Ianis Hagi”.

“Ianis Hagi a revenit din sălbăticie, dar apoi a fost eliminat imediat”

Reporterul Sky Sports de la stadion spunea că Ianis Hagi a fost primit cu aplauze pe Ibrox Park, iar decizia eliminării a venit într-un cor de huiduieli. Totuşi, cel mai important este că Rangers nu a resimţit efectele eliminării şi a ţinut rezultatul.

Noaptea plină de evenimente pentru Ianis Hagi nu a trecut neobservată nici în presa scoţiană, care a scris despre eliminarea mijlocaşului român chiar de la primul meci: “Ianis Hagi a revenit din sălbăticie, dar apoi a fost eliminat imediat”, scriu cei de la DailyRecord.

Ianis Hagi, convocat la echipa naţională!

Glasgow Times a insistat pe primirea frumoasă pe care a avut-o Ianis Hagi pe Ibrox Park: “Primire emoționantă pentru Ianis Hagi la întoarcerea Rangers”, au titrat scoţienii, care au scris despre disputa încheiată între Hagi şi club.

Evident, pe reţelele de socializare au apărut şi mai multe “meme” despre revenirea lui Ianis Hagi în prima echipă a lui Rangers după un an şi trei luni. În stagiunea precedentă, mijlocaşul a fost împrumutat la Alaves.

Ianis Hagi este convocat de Mircea Lucescu la meciurile echipei naţionale cu Cipru și Lituania. El a fost și la precedenta acțiune și a scos un penalty decisiv în confruntarea cu lituanienii.

Please follow and like us:
Pin Share